Samen met onze partner #UseTheNews doen we onderzoek naar de Europese en Amerikaanse verkiezingen. Geef jouw mening en maak kans op 20 euro Bol.com tegoed!

Cold Skin door Steven Herrick

Beoordeling 3.9
Foto van een scholier
Boekcover Cold Skin
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 6e klas tso | 638 woorden
  • 17 december 2010
  • 148 keer beoordeeld
Cijfer 3.9
148 keer beoordeeld

Boekcover Cold Skin
Shadow
Cold Skin door Steven Herrick
Shadow
ADVERTENTIE
Durf jij de uitdaging aan?

Ben jij tussen de 17-30 jaar en wil je kennismaken met Defensie en een bijdrage leveren aan de samenleving? Tijdens de MDT Missie van het Ministerie van Defensie en Stichting TijdVoorActie zet je jezelf 80 uur in voor zelfontwikkeling, maatschappelijke impact én teamwork. Meer weten? 

Check de video

De verhaallijn

1-Eddy en Larry zijn broers die in burraga-australie wonen, ze wonen in een klein dorpje ver gelegen van de stad.

In het dorp kent iedereen mekaar. De twee zonen van Carter, Eddy rn Larry wornden verliefd op Sally en O'connor.

Eddy en Sally hebben wel iets maar in het geheim, haar papa moest dat niet te weten komen anders zouden er enorme problemen gebeuren.

En tussen Larry en O'connor waren er twijfels.

Larry probeert een dag O'connor te verleiden maar zij loop weg van hem en kom een van de werksters tegen die een beetje flirt met haar.

Wanneer ze terug naar huis ga,neem ze de weg langs de rivier,maar ze is nooit thuis gekomen.Wanneer ze al lang thuis moest zijn worden haar ouders ongerust en gaan opzoek achter haar.
Tot dat iemand haar lichaam vindt aan de rand van het rivier, haar achterhoofd was aan bloeden omdat ze op een steen gevallen was en haar kleren waren getrokken,iemand had hier mee e maken.

De dood van O'connor laat heer de dorp koud en opzoek naar een schuldige.
Eerst worden er veel verdachten gevonden maar geen sporen van een schuldige.

Maar meneer carter gaat apart zoeken achter de schuldige want hij vermoed iets.

En uiteindelijk werd er een gevonden door meneer Carter.

De burgermeester liep die nacht dronken door de rand van de rivier, hij kwam O'connor tegen,door dat hij niet wist wat hij deed wil hij het meisje vertellen dat ze prachtig is en probeer hij haar te kussen maar hij wil van hem afkomen en hij duwd haar per ongeluk in de rivier , O'connor valt met haar hoofd tegen een steen en gaat opslag dood.

De burgermeester wist niet wat er gebeurde en probeerde haar recht te krijgen maar da ging niet dus hij liet haar liggen.

Carter vond dat vrezelijk en wil zelf alles oplossen door de Burgermeester op druk te zitten om alles te bekenen en zelfmoord te plegen. Carter bond de Burgermeester vast aan zijn armen en benen op de treinsporen en hij doet de burgermeester bekkenen. Hij bekend alles en juist vlak voor dat de trein kwam kom Eddy en probeer de Burgermeester los te krijgen maar dat ging niet dus zij springen allebei naar de rivier en Eddy valt in het water maar de burgermeester hangt van de brug dood.

De politie begreep dat Carter een het Dorp wou helpen en kreeg de helft van zijn straf. Sally en Eddy Hebben iets met mekaar en Eddy en Larry leven bij zijn moeder zonder zijn vader.


Persoonelijke brief naar een bepaalde personage:

Lieve Larry:

Ik heb te lang met dit gevoel gezeten maar nu het niks meer uitmaakt wil ik je zeggen dat ik je al die tijd graag heb gezien en dat ik jammer vind dat het nooit wat is geworden.Ik hoop dat je me dit kan vergeven en verder kan gaan met je leven want achteraf wil ik gewoon dat je verder gaat en dat je gelukkig wordt.Ik zie je elke dag, en elke dag doe je zo lief tegen mij, en ik wil ook mij gevoelens kunnen uitstralen,maar dat gaat gewoon niet.Mij ouders zouden over stuur zijn moest ik het vertellen dat ik verliefd was op jou.Misschien word het later wel iets,dan zijn we ouder en kunnen we zelf besslisen.Het enige dat ik jou wou vertellen is dat ik ook het zelfde voel voor jou ook al moet ik anders doen als we op straat zijn.P.s: I Love You<3
O'connor.

Eigen mening:

ik vond dit boek wel heel boeiend, het is niet langdradig en is geschreven per mening van elke persoon.Ik raad iedereen dit boek aan. Prachtig. Veel succes, deze beslag heeft mij veel punten geleverd op mij boekbespreking van nederlands.

REACTIES

J.

J.

slecht boekverlag

6 jaar geleden

R.

R.

ja echt he

6 jaar geleden

J.

J.

Jesus wat een kutverslag

6 jaar geleden

J.

J.

Jezus wat een kutverslag
Snapt ge er nou HELEMAAL NOPPES VAN

6 jaar geleden

S.

S.

het is best wel boeiend maar u heeft ook enkele fouten gemaakt bij de personages die carter moest albert holding zijn.

6 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.