Brat Farrar door Josephine Tey

Beoordeling 5.1
Foto van een scholier
Boekcover Brat Farrar
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 3e klas aso | 177 woorden
  • 19 mei 2015
  • 8 keer beoordeeld
Cijfer 5.1
8 keer beoordeeld

Boekcover Brat Farrar
Shadow
Brat Farrar door Josephine Tey
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

Brat Farrar

Alec Loding, een ver familielid van de Ashby's, kwam op een dag gewoon zomaar op straat, Brat Farrar tegen. Alec dacht eerst dat het Simon was, maar het bleek iemand te zijn die zeer goed op de tweeling leek. Toen kwam Alec met het plan om Brat voor te stellen als Patrick, 'rised from death', te zorgen dat Brat het geld erfde en dat dan deelde met Alec. Eerst was Brat ertegen. Het was een crimineel plan en nog nooit in zijn leven had hij iets crimineel gedaan.Maar toch Brat was zo lang hij zich herinnerde een wees geweest en nog nooit een echt avontuur beleeft. 

Wanneer Brat aankomt in Latchets de manege van de Ashby's loopt alles ongeveer goed, maar hij heeft al snel door dat Simon niet wilt geloven dat zijn dode tweelingbroer terug is. En zo begint de strijd tussen Simon en Brat Farrar.

Ik vind het zelf een heel goed boek. De spanning en de humor zijn zeker oké en het boek is vlot te lezen.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Brat Farrar door Josephine Tey"