Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Blitzlicht door Wolfram Eicke

Beoordeling 7
Foto van een scholier
Boekcover Blitzlicht
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • Klas onbekend | 227 woorden
  • 3 augustus 2006
  • 2 keer beoordeeld
Cijfer 7
2 keer beoordeeld

Boekcover Blitzlicht
Shadow
Blitzlicht door Wolfram Eicke
Shadow
ADVERTENTIE
Nieuw seizoen Studententijd de podcast!

Studenten Joes, Tess en Annemoon zijn terug en bespreken alles wat jij wilt weten over het studentenleven. Ze hebben het onder andere over lentekriebels, studeren, backpacken, porno kijken, datediners, overthinken, break-ups en nog veel meer. Vanaf nu te luisteren via Spotify en andere podcast-apps! 

Luister nu
Inhoud: Immo is een normale jongen die door de schoolfotograaf werd gevraagd om naar de studio te gaan. Men vond hem het geschikte model en vervolgens werd hij door verschillende bureaus gevraagd. Hij gaat ook een paar reclamespotjes doen. Door zijn carrière vergeet hij zijn oude vrienden erg. Maar hij had ook andere vrienden gemaakt, want hij ging een andere school. Als Immo gevraagd wordt om in een reclame te spelen van een videospel is het raak, Immo is een superstar! Immo wordt gevraagd voor een film, zoekt hij geen contact met zijn vrienden, ze zijn klaar met hem! Als Immo hoort dat ze een ander meisje hebben gevonden voor zijn rollen merkt hij dat zijn carrière eigenlijk niet zo goed is. Hij denkt terug aan zijn vrienden en wist dat hij ze heeft laten stikken. Immo zoekt contact met zijn oude vrienden en alles werd weer zoals vroeger. Korte beschrijving van de hoofdpersoon: Immo: Immo is een normaal jongetje die van groep acht naar de eerste gaat. Hij heeft twee goede vrienden Sasha en Plumper. Maar als hij door zijn schoolfotograaf wordt gevraagd voor een fotoshoot verandert hij compleet. Hij verlaat zijn vrienden voor zijn carrière en ontmoet nieuwe vrienden in zijn klas en van de studio. Hij is een beetje onverschillig en weet niet precies wat hij wil. Vrienden of zijn cariere.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Blitzlicht door Wolfram Eicke"