Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Einer singt falsch door Felix & Theo

Beoordeling 7
Foto van een scholier
Boekcover Einer singt falsch
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 3e klas havo | 427 woorden
  • 17 mei 2005
  • 140 keer beoordeeld
Cijfer 7
140 keer beoordeeld

Boekcover Einer singt falsch
Shadow
Einer singt falsch door  Felix & Theo
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Samenvatting: Einer singt falsch Helmut Muller en Bea Braun lezen in de krant dat de rockster Udo Buchental is vermist. Helmut en Bea hebben die dag een afspraak met een meneer Schreier in een restaurant want hij had misschien een nieuwe zaak voor Helmut en Bea. Het blijkt de manager van Udo te zijn. Schreier verteld dat Udo gister om 11 uur was verdwenen, hij ging snel sigaretten halen en is toen verdwenen. Udo zat vroeger in een in een bluesband. (BBB > Berlijn Blues Band) De vriendin van Udo heet Claudia Hell. Helmut gaat op bezoek bij de oude band van Udo die vertellen hem dat de Udo samen met zijn manager een contract hebben gesloten met Rickey Berg. Ook vertellen zij dat de vriendin van Udo eerst de vriendin van Klaus schreier was. Claudia kon Udo eerst niet uitstaan. Klaus en Claudia haalde Udo uit de band en vonden dat hij niet meer met zijn vrienden mocht optrekken, maar dat bleef hij doen. De laatste keer dat de band Udo had gezien vertelde hij dat het niet zo goed ging tussen hem en Klaus en Claudia. En de band had nog een geheim maar dat konden ze niet zeggen. Ze zeggen dat Helmut het maar eens bij Rickey Berg moet proberen. In de krant wordt van alles geschreven over Udo, Bea denkt, zo wordt hij nog beroemder. Bea is die dag naar Claudia geweest. Claudia vertelde dat het tussen Udo en haar liefde op het eerste gezicht was. Ook had ze grote toekomst plannen maar wat die plannen waren wou ze niet zeggen. De volgende dag gaat Bea naar de opnamestudio van Udo. Daar neemt ze een geheime cassette mee waarop de letters UCR staan en de datum waarop Udo is verdwenen. Maar degene die het zingt is niet Udo, dat hoort Bea meteen. Helmut is naar Rickey Berg geweest. Die doet een beetje raar over Udo. Het enige wat hij vertelt is dat 3 personen waaronder hij en Udo een nieuw geheim project hebben. Als Helmut later de cassette van Bea ziet, weet hij meteen waar de letters voor staan. ( Udo, Claudia en Rickey > UCR) De vriendin van Udo doet dus ook mee aan het project. Helmut en Bea komen erachter dat Udo zijn manager Scheier ontslagen heeft omdat hij nu samenwerkt met Claudia en Rickey. Uiteindelijk blijkt dat Udo gewoon bij Rickey is. Zodat het net leek of hij ontvoerd was, hiermee hadden ze veel publiciteit gekregen, dat maakte Udo nog beroemder. Dus Rickey had Udo ‘ontvoerd’ zodat hij door alle publiciteit nog beroemder zou worden.

REACTIES

G.

G.

dit verslag is aan t einde veel duidelijker dan dat van de andere ik snap nu pas dat die gast ontvoerd was voor de roem.

12 jaar geleden

H.

H.

wrm heb jij geen titelverklaring?? wel handig om te weten he

12 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Einer singt falsch door Felix & Theo"