Hillary Duff

Beoordeling 6.3
Foto van een scholier
  • Biografie door een scholier
  • Klas onbekend | 463 woorden
  • 24 juli 2008
  • 6 keer beoordeeld
Cijfer 6.3
6 keer beoordeeld

Persoon
Taal
Nederlands
Vak
ADVERTENTIE
Sturen mensen in jouw appgroep ongevraagd naaktbeelden door?

Weinig mensen zitten te wachten op ongevraagde naaktbeelden, maar toch worden ze massaal doorgestuurd. Het verspreiden van zulke beelden is eenvoudig, maar kan grote gevolgen hebben voor degene over wie het gaat. Het is dus belangrijk om in actie te komen als je ongevraagd naaktbeelden van iemand hebt ontvangen. Weten wat jij het beste kunt doen? 

Check het nu!

Hillary Duff is geboren op 28 september 1987 en is nu 19 jaar oud. in Houston (Texas), maar woont nu in Los Angeles. In haar familie is muziek heel belangrijk. Haar moeder Susan Duff is iemand die film maakt. Haar vader heet Bob Duff. Haar oudere zus Haylie Duff is is nu 22 en is ook muzikante

Hillary heeft eigenlijk bruin haar maar heeft haar haar blond geverfd. Ze is een meisje die veel van mooie kleren houdt. Haar favoriete kleuren zijn groen en blauw.
Hillary Duff heeft vier honden Lil’Dog, Remington, Chiquita en Macy. Hillary kan niet kiezen tussen zingen en acteren, ze doet allebei goed. Hillary gaat momenteel niet naar school maar krijgt lessen via de internet. Zij reist veel omdat ze concerten heeft overal op de wereld . In april geeft zij een concert in Nederland. Haar favoriete schoolvakken zijn Wiskunde en Muziek.

Met 6 jaar ging Hillary met Ballet op tournee. Iets later maakt Hillary haar eerste acteer debuut in het toneelstuk 'The Nutcracker'. Ze voelt zich helemaal thuis op het podium en wil blijven acteren. Haar moeder besluit om vanwege haar acteer leven te verhuizen naar Los Angeles in Californie. Haar vader blijft in Texas voor zijn werk.

De eerste echte hoofdrol film van Hillary was 'Casper Meets Wendy' uit 1998. Hillary was het vriendelijke heksje Wendy die bevriend raakt met het spookje Casper. Hier kreeg Hillary een award voor kleinste actrice. Daarna volgen veel andere rollen als actrice. Ze krijgt de rol van Lizzie McGuire in de tv-serie Lizzie McGuire.

Een paar bekende filmen waarin Hillary heeft gespeeld zijn "Cheaper by the dozen", "A Cinderella Story", "Agent Cody Banks", "The perfect man". A Cinderella story is mijn favoriete film. Hillary Duff kan meer dan alleen acteren. Zij is een bekende zangeres geworden

Als een echte harde werker maakt ze tussendoor veel soundtracks voor diverse filmen voor Walt Disney. Ze heeft tot nu toe al vier cd’s en ze is bezig met de 4de cd!

Haar eerste cd is Santa Claus Lane. De naam zegt het al een cd vol kerstliedjes. Op deze cd is al duidelijk te horen dat Hillary veel talent heeft.
Haar tweede cd is Metamorfosis. Op deze cd staan de singels So Yesterday, mijn favoriete lied. Van deze cd zijn meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht.
Haar derde cd is Hillary Duff. Deze cd is weer wat anders dan Metamorphosis. Hillary Duff zingt nu echt over dingen en klinkt volwassener.
En haar vierde heet most wanted.

Hillary heeft nu ook een eigen kleding en make-up lijn “Stuff By Hillary Duff”. Dat nu te koop is in de VS. Ook is ze met een eigen hondenlijn bezig: L’l Dog Duff, de naam van haar hondje.
Hillary Duff is een van de jongste en rijkste Hollywood sterren.

REACTIES

J.

J.

ik vind het erg goed nou doooeeeeggggg (L)

12 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.