Examenkandidaten gezocht!
We zoeken nog een aantal examenkandidaten die (voor moneys) hun frustraties, verdriet, of blijdschap willen uiten na afloop van de examens. Solliciteer voor 3 maart als eindexamenvlogger!

Meedoen

Hoofdstuk 13 + 14

Beoordeling 8
Foto van een scholier
  • Begrippenlijst door een scholier
  • 3e klas vmbo | 130 woorden
  • 7 oktober 2010
  • 2 keer beoordeeld
Cijfer 8
2 keer beoordeeld

ADVERTENTIE
"Hij was echt die meester die iedereen voor de klas wil hebben"

Pabo-student Melle wil graag leraar worden. Wij spreken hem over zijn rolmodel en hoe het is om stage te lopen. Wil je meer weten over hoe het is om voor de klas te staan en hoe je zelf leraar kunt worden? Check onze pagina over ‘leraar worden’! 

Naar de pagina

ordening-letterlijk opruimen of rangschikken,alle onderdelen zijn met opzet zo bij elkaar gezet alle onderdelen hebben een goede plek gekregen.

compositie-letterlijk samenstellen, de manier waarop de onderdelen van een beeld ten opzichte van elkaar zijn geplaatst.

dynamisch-alles heel bewegelijk is de vormen en kleuren zijn erg druk.

contructie- een aantal losse onderdelen die zijn samengevoegd tot 1 stevig geheel de onderdelen blijven zichtbaar

statisch-horizontaal geplaatste vormen geven meestal een rustige en stevige indruk.

verticaal positie- een ordening waarbij de b.l kleurigste grootste vormen in verticale richting zijngeplaatst> altijd statisch.

houding van menselijk figuur, waarbij 1 been het lichaam draagt : standbeen. en het ander min of meer vrij te bewegen is : speelbeen.

formeren- voorwerpen rangschikken die verplaatsbaar zijn zonder verbindingen te gebruiken de onderdelen vormen samen nieuw geheel> vb. tafel dekken

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.