Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Hoogbouw

Beoordeling 1
Foto van een scholier
  • Antwoorden door een scholier
  • Klas onbekend | 172 woorden
  • 1 augustus 2001
  • 1 keer beoordeeld
Cijfer 1
1 keer beoordeeld

ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Italië 1. Je vind de eerste hoogbouw in San Gimminiano. Die komt uit 1300. 2. - je kan de vijand zien aankomen - bescherming geven Frankrijk 3. Wolkenkrabbers Kathedraal
4. Om grote ramen te creëren. 5. Voor de stevigheid. Zorgen ervoor dat het plafond niet instort. Eiffeltoren 6. Voor een wereldtentoonstelling. 7. Hij gebruikt in plaats van steen staal. Chicago 8. De kooiconstructie. Hij zag de kanariekooi met een zwaar boek erop. Dat je iets zwaars op iets lichts kunt leggen. 9. Skelet-constructie. New York 10. De aandeelmarkt zakte in. Er was heel weinig ruimte in de stad omdat alles eromheen al ontwikkeld was. 11. - heel snel bouwen - ze lieten alles ergens anders bouwen, dus hoefden ze het alleen maar te vervoeren. - Rails op alle etages om alles snel te vervoeren. 12. In de jaren ’50 maakte ze het gebruik van lichte platen van glas en metaal. 13. Het was goedkoper en lichter.
Chicago 14. Omdat het heen en weer ging doordat het waaide. Het voorkomt dat het gebouw heen en weer gaat. Maleisië 15. Omdat het de cultuur uitdrukt. Het heeft een Islamitisch symbool.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.