Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Vandebron

Beoordeling 8.3
Foto van een scholier
  • Spreekbeurt door een scholier
  • groep 1 | 228 woorden
  • 12 januari 2015
  • 6 keer beoordeeld
Cijfer 8.3
6 keer beoordeeld

ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

Wat is Vandebron?

Vandebron is de eerste online marktplaats waar je duurzame energie rechtstreeks van de bron koopt. Hierdoor weet je precies waar je stroom vandaan komt en waar je geld naartoe gaat. Bovendien kies je zelf je energiebron. Je hebt keuze uit wind-, bio- en zonne-energie. Later komt hier ook nog water-energie bij. Omdat de levering van stroom via het nationale elektriciteitsnet gaat, ben je 100% stroomzeker, ook als het niet waait. Vandebron is gebruiksvriendelijk; wij regelen de overstap van je huidige leverancier en je gegevens zijn transparant en inzichtelijk vermeld in jouw persoonlijke profiel.

Waarom is Vandebron anders dan andere energieleveranciers?

De meeste energiebedrijven hebben een dubbel verdienmodel; ze verdienen aan een maandelijks bedrag (het vastrecht) én ze pakken een marge op het verbruik van energie. Ze maken winst op de stroom die je verbruikt, dus hebben ze er baat bij meer stroom te verkopen. Vandebron verdient alleen aan de vaste abonnementskosten van € 5 per maand per product (dit is vergelijkbaar met het vastrecht dat je nu ook al aan je oude energieleverancier betaalt). Hierdoor hebben we er geen baat bij als je meer verbruikt. Integendeel, een lagere stroomrekening voor jou is ook in ons voordeel; als onze klanten minder stroom verbruiken, kunnen we meer klanten op een bron aansluiten. Bovendien weet je bij Vandebron waar je energie vandaan komt en dat die volledig groen is.

REACTIES

E.

E.

ik ben zelv slegt in tegniek en zit in chroep 2 dus wel hantich

3 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.