Maak kennis met de scholieren die jouw schoolleven beschrijven alsof ze het zelf hebben meegemaakt. Elke dag fleuren zij je schooldag op met herkenbare stukjes, interessante interviews, ironische columns, hilarische sketches en af en toe een scherpe mening.

De redactie van Scholieren.com bestaat uitsluitend uit scholieren, nou ja goed dan, en een enkele eerstejaars student. Wil jij ook schrijven, filmen of fotograferen voor Scholieren.com? Bewijs maar dat je het kan! Solliciteer hierrr.

Lotte

Schrijft vrijwel dagelijks. Haar kamer ligt vol met boeken (die ze ook maar blijft kopen), maar tachtig procent daarvan heeft ze niet gelezen. Wil later journalist worden. En schrijver. En nog een paar andere dingen. Maar laten we het voor nu hier maar bij houden.

Aliza

Pingelt graag op de piano, maar een echte muzieksmaak heeft ze niet. Schrijven, lezen en tekenen zijn manieren om tot rust te komen, want haar gedachten springen van hier naar daar. De toekomst? We zien wel, al hoopt ze wel veel te kunnen reizen.

Sterre Rutten

Videomaker bij Scholieren.com. Is film student en gaat dan ook minimaal 10x per maand naar de bios.

Volg ons

Volg je ons nog niet op social? Ongelofelijk. Maak het snel goed met een klik op één van deze knoppen.