Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Reclamefolder Paper Towns, John Green

Beoordeling 7.6
Foto van een scholier
  • Opdracht door een scholier
  • 6e klas aso | 474 woorden
  • 29 november 2017
  • 3 keer beoordeeld
Cijfer 7.6
3 keer beoordeeld

ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

Ik vind dit boek GEWELDIG! Het is alles wat je verwachten kan van een roman vol mysterie. Ook is het een schrijfstijl waarin iedereen zich kan vinden en het leest erg vlot. Het boek laat je niet meer los eens je het begint te lezen. Zeker een aanrader, zowel voor jong als oud.

 

Paper Towns

John Green

Lemniscaat

 

 

 

 

 

             aanwijzingen                                 vriendschap

   

 

 

 

 

 rondreizen

 

 

                                                                                                      mysterie

 

 

 

                                                   liefde

 

Margo en Quentin zijn al bijna hun hele leven buren. Als kind zijn ze heel goed bevriend, maar ze verliezen elkaar uit het oog, totdat het laatste jaar van de middelbare school aanbreekt. Margo staat midden in de nacht voor Quentins raam en ze neemt hem mee op een avontuur doorheen Orlando. Eigenlijk heeft Margo Quentin ook nodig om elf stappen te voltooien. Nadat ze die elf dingen samen hebben gedaan en veel plezier hebben gehad, merkt Quentin dat Margo er de volgende dag niet meer is. Ze is weg. Verdwenen. Quentin wil haar koste wat kost terugvinden. Keuzes zullen moeten worden gemaakt, de ware Margo zal aan het licht komen en vriendschap en liefde zullen een grote rol spelen.

 

 

 

 

John Green is geboren in 1977 en is een Amerikaanse schrijver. Hij schreef al verschillende bestsellers zoals ‘Het grote misschien’, ‘Een weeffout in onze sterren’ en ‘Paper Towns’. John Green heeft een vrouw (Sarah) en twee kinderen. Om zijn laatste boek (‘Een weeffout in onze sterren’) af te maken heeft hij twee maanden in Nederland doorgebracht.

~Wikipedia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.