Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Eindexamens 2022

Hier houden we je op de hoogte van het laatste eindexamennieuws. Volg ons op YouTube of Tiktok.

Check onze nieuwe Eindexamenpagina!

Door Roos

Hij is online! Onze spiksplinternieuwe Eindexamenpagina. We hebben urenlang geploeterd om ál het nieuws, de beste tips en de handigste tools voor je eindexamens bijeen te brengen op één speciale webpagina. En dit is het resultaat!

Op Scholieren.com/eindexamens vind je - in een nieuw jasje - een hoop oude vertrouwde handigheden, maar ook een aantal nieuwe. Zo bereken je na elk examen voortaan supereenvoudig je voorlopige cijfer, maar kun je ook nog steeds bij ons terecht voor het laatste nieuws tijdens de eindexamens.

Het Examenteam

Om jullie op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen hebben we dit jaar ons Examenteam flink uitgebreid:

  1. Zo'n 50 examencorrespondenten zijn tijdens de eindexamens onze oren en ogen door het hele land.
  2. Onze 12 examenbloggers putten uit eigen ervaring en zorgen voor examentips, achtergrondverhalen, columns en examennieuws.
  3. Onze hoofd - en eindredacteur blikken dagelijks terug op alle examens van die dag, voor elk niveau één. Welk examen was echt te moeilijk? Voor welk vak kwamen de meeste klachten binnen? Waar werd de stilte bruut verstoord door een ongeplande brandoefening?
  4. In de avonduren luister je bovendien naar de Avondploeg op Slam!FM. Van maandag tot en met donderdag van 21.30 tot 22.00 uur delen onze examenbloggers hun ervaringen in de uitzending.

Tot slot nog een laatste nieuwtje: dit jaar werken we ook samen met de grootste nieuwssite van ons land, Nu.nl. Een deel van onze examenblogs verschijnt ook in een speciaal Eindexamendossier op Nu.nl. 

Handigheidjes

Naast het brengen van het laatste nieuws probeert Scholieren.com je natuurlijk ook dit jaar weer te helpen je examens zo goed mogelijk door te komen. Al onze tools op een rijtje:

    1. Bekijk alvast het rooster voor de eindexamens. 
    2. De Examenchats: van 6 tot en met 13 mei zitten supergoeie docenten klaar in onze chat om je laatste vragen over de examenstof. Het chatrooster vind je hier heel binnenkort.
    3. Na afloop van de chats lees je alle chatlogs terug bij de examentips.
    4. Na afloop van het examen vind je bij ons direct de antwoorden bij het rooster.
    5. Bereken vervolgens je voorlopige cijfer.
    6. Discussieer met andere examenkandidaten op de eindexamenfora
    7. Upload jouw foto met het thema Eindexamens 2013.

En net zoals jullie nog een enorme to-dolijst hebben alvorens vanaf maandag 13 mei de examenzaal kunnen betreden, hebben wij dat ook. De komende weken zal de Eindexamenpagina nog geregeld geüpdatet worden. Allemaal zodat bij jullie half juni de vlag uitkan. Heel veel succes! 

Als openingsactie geven wij in samenwerking met Examenbundel.nl 3 pakketten met een Examenbundel + Samengevat naar keuze weg. Kijk hier voor de actie en doe snel mee!

Gepubliceerd op 16 april 2013


ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

Alles over de examens in je timeline?