Scholieren.com lanceert examenrap 'Want ik doe eindexamen'

Door Oscar

Liedjes voor EK's en WK's, liedjes om geld in te zamelen voor goede doelen en liedjes voor reclames. Een evenement, organisatie of actie stelt niets voor zonder eigen themesong. Vandaar dat Scholieren.com in samenwerking met rappers Skirre Bob en Fissa Dave met een eigen eindexamentrack komt. Samen gaan we die shit rocken. 

Skirre Bob en Fissa Dave zijn bij het grote publiek wellicht niet bekend, waar zij normaal gesproken achter de schermen werken. Bob legt uit waarom hij en Dave besloten om nu wél naar de voorgrond te treden: "We zijn allebei meermaals gezakt voor onze eindexamens, puur vanwege de stress. Daarom vinden we het tof dat we met deze track ontspanning kunnen leveren aan alle eindexamenkandidaten."

Examenfeestjes

Ter promotie van hun single bezoekt het tweetal na de eindexamens enkele examenfeestjes. De rappers roepen geïnteresseerden dan ook op om contact te zoeken. Dave: "Stuur ff mailtje naar oscar@scholieren.com, dan komen we langs. Gezellig man."

'Want ik doe eindexamen' is vanaf 10 mei te beluisteren via Youtube en Spotify. 

Gepubliceerd op 1 mei 2018


Op onze eindexamenpagina verzamelen we voor jou al het nieuws, reacties op de examens en tips & trucs. Volg ons op Instagram @eindexamens voor de snelste updates en abonneer op ons Youtube-kanaal voor het dagelijkse examenjournaal!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.