UPDATE: N-termen voor vmbo, havo en vwo zijn bekend

UPDATE 28 juni 2019: de n-termen voor het tweede tijdvak zijn nu ook bekend. Je vindt ze op deze pagina bij het Cito, en we hebben de cijfertool op Scholieren.com bijgewerkt zodat je kunt uitrekenen wat je gehaald hebt.

Om 8:00 uur zaten wij klaar om de site van Cito.nl te refreshen voor de n-termen. We hebben ze in dit artikel even voor je op een rij gezet. Heb jij netjes je antwoorden overgeschreven en punten opgeteld? Dan kun je nu al zo ongeveer uitrekenen of jij vandaag goed nieuws gaat krijgen.

Belangrijk: we hebben de Bereken-je-cijfertool meteen aangepast met de werkelijke n-termen. Hiermee kun je nu dus heel makkelijk je voorlopige cijfers uitrekenen. Als je je ingeschreven hebt voor de mailupdate, krijg je zo snel mogelijk bericht met je voorlopige cijfers. 

Scholieren.com sleept je ook door deze spannende dag heen. Vanaf vanochtend staat het Liveblog weer voor even aan. Hier delen we alle belangrijke links en nieuwtjes. Volg ook Instagram @eindexamens voor supersnelle updates. We maken nog een analyse van de n-termen, die verschijnt later vandaag. Vanavond komt er een laatste eindexamenjournaal online op YouTube, waarin alle vloggers laten weten of ze geslaagd zijn. En misschien dat chinchilla Marty nog wel even gedag komt zeggen?

Vmbo BB - digitale examens

Vmbo KB - digitale examens

Vmbo GT - Algemene vakken (eerste tijdvak)

Vmbo GT - Algemene vakken (tweede tijdvak)

Havo (eerste tijdvak)

Havo (tweede tijdvak)

Vwo (eerste tijdvak)

VWO (tweede tijdvak)

Gepubliceerd op 28 juni 2019


Op onze eindexamenpagina verzamelen we voor jou al het nieuws, reacties op de examens en tips & trucs. Volg ons op Instagram @eindexamens voor de snelste updates en abonneer op ons Youtube-kanaal voor het dagelijkse examenjournaal!

ADVERTENTIE
Is jouw geschiedenisleraar de allerbeste?

Geef hem of haar dan op voor de titel Geschiedenisleraar van het jaar van het Rijksmuseum. De deadline voor aanmeldingen is 31 maart 2020.

Geef je leraar op!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.