Eindexamens

Volg ons op Instagram of Tiktok!

Volg ons ook op Instagram of Tiktok!

Ik heb BEWEZEN dat ik het wel KAN! | Eindexamenjournaal 2022 #2

Door Wayne

De eerste examenweek zit er al op! De ochtend startte voor onze examenvloggers rustig. Alleen Noor (vmbo) maakte het examen geschiedenis. ’s Middags stond het altijd gevreesde wiskunde havo-examen op het programma, maar Merlijn, Megan en Annabel vonden het examen prima te doen. Ook de vwo’ers moesten zo voor het weekend nog aan de bak. Isheeta, Hekda en Lotte maakten biologie, ook zij werden gematst. 

Zie dit en meer in een gloednieuw Eindexamenjournaal! Vond je deze video leuk, en wil je meer van ons zien? (Geloof me, dat wil je). Abonneer dan hier op ons YouTube-kanaal!

Gepubliceerd op 13 mei 2022


Op onze eindexamenpagina verzamelen we voor jou al het nieuws, reacties op de examens en tips & trucs. Volg ons op Instagram @eindexamens voor de snelste updates en abonneer op ons Youtube-kanaal voor het dagelijkse examenjournaal!

ADVERTENTIE
Ga jij de uitdaging aan?

Op EnergieGenie.nl vind je niet alleen maar informatie voor een werkstuk over duurzaamheid, maar ook 12 challenges om je steentje bij te dragen aan een beter klimaat. Douche jij komende week wat korter of daag je jezelf uit om een week vegetarisch te eten? Kom samen in actie!

Check alle challenges!

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.