Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Eindexamens

Hier houden we je op de hoogte van het laatste eindexamennieuws. Volg ons op YouTube of Tiktok.

Examenjournaal #12: geslaagd of gezakt?

Door Wayne

Voor ruim 215 000 middelbare scholieren kwam vandaag het verlossende woord, zo ook voor onze Eindexamenvloggers. Wie zijn er geslaagd, en wie zijn er helaas gezakt?

Scholieren.com wenst alle geslaagden een fijne zomervakantie toe en veel succes in het hoger onderwijs. Voor alle gezakten: beterschap en wij zijn er nog voor je. School is maar voor even, Scholieren.com is voor het leven.

Dit was het examenavontuur van Lyselotte (vmbo), Zola (vmbo), Acelya (havo), Anouar (havo), Fabiënne (havo), Fleur (havo), Joes (havo), Sami (havo), Bibi (vwo), Martijn (vwo), Mirthe (vwo), Sanne (vwo), Wagema (vwo) en Yaser (vwo) hier bij Scholieren.com.

Volgend jaar komt het Eindexamenjournaal weer terug. Tot dan!  Abonneren op ons Youtube-kanaal doe je hierrr 

Gepubliceerd op 12 juni 2019


ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

Alles over de examens in je timeline?