Lesuitval, een mondkapjesplicht, onzekerheid over de eindexamens... Wij zijn benieuwd hoe jij met de coronacrisis omgaat en wat jij vindt van de maatregelen. Doe mee met ons corona-onderzoek! 😷🦠🏫 We zoeken nog extra jongens!

Doe mee

Doe mee met ons alternatieve corona-eindexamen!

Het is officieel: het centrale eindexamen gaat voor het eerst in forever niet door. Dit betekent geen stress, lekker lang vakantie, maar ook (voorlopig) geen examenfeestjes en niet het befaamde, verlossende telefoontje. Best jammer, vinden velen van jullie. De jongerenredactie van Scholieren.com vindt dat ook en daarom hebben wij het alternatieve corona-eindexamen in het leven geroepen!

Pak je pen, flesje water, banaan, binas en woordenboek erbij, want dit examen is een hersenkraker zoals je hem nog niet eerder hebt meegemaakt. Alle vragen zijn corona-gerelateerd, dus als je een beetje opgelet hebt de afgelopen weken, moet het te doen zijn. Voor de échte examen-ervaring kun je natuurlijk ook een surveillant (ouder, broertje of zusje) inschakelen. 

Het mooiste van alles: het slagingspercentage van ons examen ligt bij voorbaat op 100 procent en de eerste honderd deelnemers worden door ons opgebeld om ze het goede nieuws te brengen. Heb je dus toch een beetje de ervaring van het 'spannende' belmoment. 

We zijn natuurlijk heel benieuwd naar jouw eindexamen-setup, dus onze DM's op Insta staan altijd open voor foto's. En vergeet natuurlijk niet een video te maken van jouw verlossende telefoontje. 

Succes!

powered by Typeform

Gepubliceerd op 26 maart 2020


Op onze eindexamenpagina verzamelen we voor jou al het nieuws, reacties op de examens en tips & trucs. Volg ons op Instagram @eindexamens voor de snelste updates en abonneer op ons Youtube-kanaal voor het dagelijkse examenjournaal!

ADVERTENTIE
Open Dag = online ontdekken en ontmoeten

Bezoek onze Online Open Dag dit jaar vanaf je bank! Ontdek bijzondere verhalen van onze studenten en docenten. Stel je vragen. Én luister naar onze gezellige radioshow! Klaar voor een toekomst als student in het hbo? 

Meld je dan nu aan!

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.