Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Thuisleren tijdens de Coronacrisis

De beste tips om thuis te leren als je opgesloten zit. Van handige sites en social accounts, tot gratis tools en instructiefilmpjes van scholieren.

Tip 1 - @eindexamens
Volg ons eigen Instagram-account, met elke dag nieuws over het coronavirus en wat dit voor jou betekent. Daarnaast: tips en motivatie om de laatste schoolexamens door te komen, regelmatige goede winacties en informatie over je studiekeuze. 

Tip 2 - Examenklacht.nl
Vanaf maandag 30 maart gaat deze website van het LAKS toch live. Je kunt hier bijvoorbeeld terecht met jouw klachten over de schoolexamens, problemen bij het digitaal afnemen van examens of onduidelijkheden over het toetsprogramma bij jou op school.

Tip 3 - Site van de overheid
Hier vind je alle officiële informatie over het coronavirus en scholen. Wat zijn nu precies de regels en afspraken? Tot wanneer blijven scholen dicht? Hoe werkt onderwijs op afstand? Er is ook een speciale pagina over corona en de examens. De info is geschreven voor ouders, maar je hebt er zelf ook wel wat aan.  

Tip 4 - Plannen

Tip 5 - Samenvatten