Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

The Name of the Rose (1986)

Beoordeling 2.8
Foto van een scholier
  • Filmverslag door een scholier
  • 4e klas vwo | 312 woorden
  • 18 juli 2006
  • 27 keer beoordeeld
Cijfer 2.8
27 keer beoordeeld

ADVERTENTIE
Nieuw seizoen Studententijd de podcast!

Studenten Joes, Tess en Annemoon zijn terug en bespreken alles wat jij wilt weten over het studentenleven. Ze hebben het onder andere over lentekriebels, studeren, backpacken, porno kijken, datediners, overthinken, break-ups en nog veel meer. Vanaf nu te luisteren via Spotify en andere podcast-apps! 

Luister nu
De film heet The name of the rose. De regisseur van de film is Jean-Jaques Annaud. De film is uit 1986 en duurt ongeveer 130 minuten. Ik heb de film gezien onder KWT-tijd op school in de gymzaal. Ik verwachtte een erg saaie en eenzijdige film. Dit komt omdat de film is gebaseerd op de middeleeuwen. Het leek me daarom een erg saaie film met oude gewoonten. Ik vond de film helemaal niet modern of actueel, dit is logisch bij een film die gaat over het leven uit de middeleeuwen. Ook vind ik het helemaal geen erotische film. Er wordt wel gevreeën, maar daar zie je niets van dus is de film niet erotisch. Ik vond de film erg fantasierijk. Het verhaal komt uit de middeleeuwen en is dus veel doorverteld, daarom is het erg fantasierijk. Ik vond het een tamelijk mooie film. De abdij waar de film zich afspeelt is erg middeleeuws en de personages zijn ook middeleeuws. Ik vind het geen spannende film, omdat je niet ziet hoe de moorden worden gepleegd en zulke dingen vind ik spannend. Ik heb me erg verveeld tijdens de film. Ik houd niet echt van films die gebaseerd zijn op een lang verleden. Ik heb al vaker films gezien. Ik vond het een saaie film, omdat ik niet zo van films over de oudheid houd. Ook vind ik dat bij een film die over moorden gaat, je de moorden ook moet laten zien. Dit zou veel spannender zijn. Sommige dingen waren ook moeilijk te begrijpen omdat de mensen toen anders dachten dan dat wij dat nu doen. Daardoor heb ik niet alles van de film begrepen. Ik zou wel meer films van deze regisseur willen zien, als het maar niet gaat over gebeurtenissen of verhalen van honderden jaren geleden. De film zelf was wel mooi gemaakt maar ik houd gewoon niet van de soort film.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "The Name of the Rose (1986)"