Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Superstar door Anne-Marie Le Plouhinec

Beoordeling 5.8
Foto van een scholier
Boekcover Superstar
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 3e klas vwo | 239 woorden
  • 16 oktober 2012
  • 8260 keer beoordeeld
Cijfer 5.8
8260 keer beoordeeld

Boekcover Superstar
Shadow
Superstar door Anne-Marie Le Plouhinec
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

Auteur: Anne-Marie Le Plouhinec

Titel: Superstar

Niveau: A2

Aantal bladzijden: 32

Inhoud

Stéphanie Allard doet mee met met een grote talentenjacht op de televisie genaamd ‘superstar’. Hoewel ze nog maar 15 jaar is, komt ze alle voorrondes door, van de 500 deelnemers zit ze bij de laatste 10. Stéphanie is gek op de wereld van de showbizz, ze vindt haar nieuwe leven met heel veel aandacht, beroemheid en tv fantastisch. Op de casting heeft ze hele aardige mensen leren kennen, en ze laat haar oude vrienden een beetje in de steek.

DJ Apollo, die de casting organiseert, laat twee stylisten, Greg en Minnie, komen om Stéphanie een make-over te geven. Haar bril moet af en ze krijgt lenzen, Greg en Minnie vinden ook dat Stéphanie een tatoeage of een piercing moet krijgen, maar dat wil ze absoluut niet!Zelfs Stéphanies naam wordt veranderd in Lara Estebán.

Stéphanie ondervindt steeds meer nadelen van het leven als ster; ze weet niet meer wie haar echte vrienden zijn, en ze wordt het roddelen over haar en al die journalisten best zat.

Als Stéphanie een keer bij haar ouders is, zegt haar moeder dat Stéphanie voor de mensen van de tv niet meer dan een commercieel product is. Eerst is Stéphanie het er niet mee eens, maar later, aan het eind van het boek, wel.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Superstar door Anne-Marie Le Plouhinec"