Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Night without end door Alistair MacLean

Beoordeling 5.3
Foto van een scholier
Boekcover Night without end
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 4e klas vmbo | 228 woorden
  • 22 november 2009
  • 35 keer beoordeeld
Cijfer 5.3
35 keer beoordeeld

Boekcover Night without end
Shadow
Night without end door Alistair MacLean
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Begin van het boek:
Maandagnacht stort er een vliegtuig neer op de Noordpool vlakbij een wetenschappelijke post. De onderzoekers gaan naar het neergestorte vliegtuig toe. De onderzoekers zijn Jackstraw, Peter Mason en Jos de radioman. De onderzoekers De onderzoekers gaan het vliegtuig in en halen de passagiers uit het vliegtuig. De radio-officier van het vliegtuig is zwaargewond en word als eerste naar de cabine gebracht, daarna de andere passagiers.
De passagiers waren in het vliegtuig waarschijnlijk verdooft want ze kennen elkaar niet en ze stellen elkaar voor. Jacktstraw en Peter gingen het vliegtuig weer in om de kleren er uit te halen, ze ontdekten dat de piloot en de radioman zijn dood geschoten.


Einde van het boek:
Via de radio krijgen ze te horen dat er een speciaal onderdeel van een racket aanwezig is. Toen iedereen dat hoorden pakten Carzinne en Smallwood hun geweren en dwongen de anderen uit de trekker. Carzinne en Smallwood binden de andere overlevende vast achter op een slee en ze laten de trekker staan. Het weer word slecht. Balto (is een hond) Brengt ze in een grot waar lichtkogels liggen. En die vuren ze af. Zo komen ze elkaar later weer tegen en slaat Peter, Smallwood. Smallwood overleeft het niet omdat hij tussen 2 ijsrotsen terrecht komt. Ze worden uiteindelijk weer gevonden door de marine en ze worden weer naar de bewoonde wereld gebracht.

REACTIES

I.

I.

"De passagiers waren in het vliegtuig waarschijnlijk verdooft want ze kennen elkaar niet."

wat heeft dat met elkaar te maken? dus als je iemand niet kent, ga je hem gelijk verdoven?

12 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Night without end door Alistair MacLean"