Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

❤️❤️ Zometeen van 16:00-17:00 uur: chatten met Sense.info. Heb jij een vraag over seks, liefde of relaties? Schrijf je vast in voor de reminder. ❤️❤️

La moto La passion

Pat McLagan

1983

6.5 / 10
2e klas vmbo
  • anoniem
  • Nederlands
  • 210 woorden
  • 609 keer
    1 deze maand
  • 22 maart 2008
Alain Lombard is een jongen die niet van school houd, hij heeft 1 ding waar hij blij van word en dat is zijn motor. Hij wil vrijheid, en daarom gaat hij van school af, en gaat met zijn motor weg. Maar dan moet hij een baan gaan zoeken.


Hij gaat op zoek! Bij het café is geen werk. Bij de ijssalon is geen werk, bij de kapper is geen werk! Hij weet het niet, hij gaat eerst maar is naar het tankstation, want zijn benzine is bijna op. Maar hij kan de benzine niet betalen, en besluit daarom maar zijn motor te gaan verkopen! Op een dag komt een meisje naar hem toe, en vraagt of hij mee gaat naar de camping waar haar ouders werken, want zij is jarig, en wil graag zijn motor voor haar verjaardag krijgen!

Haar ouders kopen de motor! Op de camping ziet hij een briefje hangen, waar op staat, dat ze dringend mensen zoeken voor werk op de camping. Alain vraagt of hij daar mag werken, en hij mag meteen de volgende dag om 9 uur beginnen! Aan het eind, is Alain heel erg blij, hij heeft werk, hij heeft een vriendin, en hij kan nu altijd weer motor rijden!

Let op

De verslagen op Scholieren.com zijn gemaakt door middelbare scholieren en bedoeld als naslagwerk. Gebruik je hoofd en plagieer niet: je leraar weet ook dat Scholieren.com bestaat.

Heb je een aanvulling op dit verslag? Laat hem hier achter.

voeg reactie toe

3165

reacties

Dankje voor dit boekverslag dit is heel fijn ik heb hem zelf namelijk hard nodig.:P
door Anoniempje (reageren) op 24 januari 2011 om 15:25
Bedankt.!!. want ik moest hier een verslag over schrijven maar ik kan geen frans lezen -.-
door Anonieem (reageren) op 21 januari 2012 om 13:33

Welkom!

Goed dat je er bent. Scholieren.com is de plek waar scholieren elkaar helpen. Al onze informatie is gratis en openbaar. Met een profiel kun je méér:

snel zien welke verslagen je hebt bekeken
de verslagen die je liket terugvinden
snel uploaden en reacties achterlaten

Log in op Scholieren.com

Maak een profiel aan of log in om te stemmen.

Geef dit een cijfer
Hou ervan

Wat doe jij om het plastic in de oceaan te verminderen?