Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

La moto La passion door Pat McLagan

Beoordeling 6.6
Foto van een scholier
Boekcover La moto La passion
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 2e klas vmbo | 204 woorden
  • 26 maart 2009
  • 17 keer beoordeeld
Cijfer 6.6
17 keer beoordeeld

Boekcover La moto La passion
Shadow
La moto La passion door Pat McLagan
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Alain Lombard is een jongen die niet van school houd, hij heeft 1 ding waar hij blij van word en dat is zijn motor. Hij wil vrijheid, en daarom gaat hij van school af, en gaat met zijn motor weg. Maar dan moet hij een baan gaan zoeken.

Hij gaat op zoek! Bij het café is geen werk. Bij de ijssalon is geen werk, bij de kapper is geen werk! Hij weet het niet, hij gaat eerst maar is naar het tankstation, want zijn benzine is bijna op. Maar hij kan de benzine niet betalen, en besluit daarom maar zijn motor te gaan verkopen! Op een dag komt een meisje naar hem toe, en vraagt of hij mee gaat naar de camping waar haar ouders werken, want zij is jarig, en wil graag zijn motor voor haar verjaardag krijgen!

Haar ouders kopen de motor! Op de camping ziet hij een briefje hangen, waar op staat, dat ze dringend mensen zoeken voor werk op de camping. Alain vraagt of hij daar mag werken, en hij mag meteen de volgende dag om 9 uur beginnen! Aan het eind, is Alain heel erg blij, hij heeft werk, hij heeft een vriendin, en hij kan nu altijd weer motor rijden!

REACTIES

A.

A.

Dankje voor dit boekverslag dit is heel fijn ik heb hem zelf namelijk hard nodig:).:P

13 jaar geleden

A.

A.

Bedankt.!!. want ik moest hier een verslag over schrijven maar ik kan geen frans lezen -.-

12 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.