Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Zo verras je iemand die geslaagd is

Zo verras je iemand die geslaagd is

Met klamme handjes en knikkende knieën wacht je het verlossende telefoontje op 14 juni af: ben je geslaagd of gezakt? Gelukkig zijn de statistieken in je voordeel: het merendeel van de scholieren slaagt gewoon. En slagen betekent felicitaties en cadeautjes ontvangen én uitdelen. Wij zetten vijf ideeën op een rij om je geslaagde vriend/vriendin/broer/zus te verrassen. Tip: je kunt dit blog ook heel casual naar je ouders doorsturen.

#1 Uitje

Verras de geslaagde met een uitje! Ga samen aapjes tellen in de dierentuin, bestorm de vetste festivals of kijk je ogen uit bij een roofvogelshow. Ga op stedentrip, aanschouw een musical of volg een kookworkshop. Wat het ook is: het gaat om de ervaring. Zoek en vind het ultieme uitje voor jou en de geslaagde, zo beleven jullie met elkaar een geweldige tijd. En duur hoeft het niet te zijn, check bijvoorbeeld vakantieveilingen.nl voor goeie deals.

#2 Fotospullen

De zomer nadat je je diploma hebt gehaald bestaat waarschijnlijk uit een aaneenschakeling van hoogtepunten. Feestjes, vakanties, introductieweken. De beste methode om de komende drie maanden te verankeren in je geheugen: veel foto's maken. Zodat jullie straks als omaatjes en opaatjes nog eens kunnen terugkijken op 'die goeie ouwe tijd'. Help je daarom jezelf en je geslaagde vriend(in) om herinneringen aan deze zomer te bewaren, door hem of haar fotospullen cadeau te doen. Denk bijvoorbeeld aan een Polaroid-camera, dan worden je foto's meteen afgedrukt en kun je ze zo aan de muur prikken!

#3 Woonaccessoires

Zeker als iemand op kamers gaat is dit een ideaal cadeau: woonaccessoires! Als de geslaagde urenlang naar zichzelf kan kijken is een grote spiegel hét ideale cadeau. Geef een geurkaars, een kussen of een fotolijstje om sfeer te brengen in die acht vierkante meter grote bezemkast in Amsterdam of Nijmegen. Praktische cadeaus zijn een prullenbak (die dingen zijn duurder dan je denkt!), een leuke lamp of een klok. 

#4 Zwemspullen

Dikke kans dat je als examenkandidaat een vakantie richting de zon geboekt hebt, of een flink aantal zomerdagen doorbrengt aan het strand of het zwembad. Voor de sportievelingen is een waterspel een fantastisch cadeau, of een beachvolleybal of een surfboard. Denk voor de mensen die liever luieren aan een opblaasbare flamingo, zwemband of badlaken.

#5 Heliumballon

Wie wordt er niet blij van ballonnen? Als je de geslaagde echt instant wilt verrassen, bestel dan een heliumballon bij Greetz. Deze kun je direct laten bezorgen bij de geslaagde. In het assortiment vind je ballonnen die speciaal zijn gericht op de eindexamens en slagen, maar als je daartussen niet de pérfecte ballon kunt vinden, dan kun je ook je ballon helemaal personaliseren. Zo kun je de tekst aanpassen met jouw persoonlijke boodschap en kun je zelfs een foto uploaden die op de ballon geprint wordt (zijn die gênante gala-foto's al binnen?) Vrolijker wordt het niet hoor!

 

Gepubliceerd op 12 juni 2017

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.