Zit je in 4/5 havo en heb je een N&T of N&G profiel? Vul deze korte vragenlijst in over chemie-opleidingen en maak kans op 20 euro Bol.com tegoed.

Meedoen

Winnen: Niemand in de stad

Winnen: Niemand in de stad

Door Roos

Op 1 april interviewde blogger Annemieke Philip Huff, auteur van het boek Niemand in de stad. Naar aanleiding van jullie smekende reacties, stelt Philip 5 gesigneerde exemplaren van zijn ruige boek beschikbaar.

Waar ging Huffs boek ook alweer over? Belangrijke ingrediënten zijn comazuipen en corpsballen, maar ook volwassen worden en de moeizame relatie tussen vader en zoon. 

De hoofdrollen in het boek zijn weggelegd voor de drie vrienden Philip, Matt en Jacob. Hun zoektocht naar zichzelf speelt zich af tegen de achtergrond van het Amsterdams studentenverenigingsleven. 

Hebben?

Ga jij na je eindexamens studeren in de grote stad en wil je je alvast verdiepen in het verenigingsleven? Lees dan dit boek. Trouwens ook als je wilt weten hoeveel borrelnootjes in je voorhuid kunt verstoppen.

Vul hieronder snel je gegevens in en WIN!

Gepubliceerd op 27 april 2012
ADVERTENTIE
Ga jij de uitdaging aan?

Op EnergieGenie.nl vind je niet alleen maar informatie voor een werkstuk over duurzaamheid, maar ook 12 challenges om je steentje bij te dragen aan een beter klimaat. Douche jij komende week wat korter of daag je jezelf uit om een week vegetarisch te eten? Kom samen in actie!

Check alle challenges!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

M.

M.

Eindelijk een boek die gaat over mijn toekomstigeplannen! Corpsballen en bier, wat een top vooruitzicht!

9 jaar geleden

D.

D.

niemand weet raad

9 jaar geleden

H.

H.

Lijkt me leuk boek voor scholieren, om alvast in te beelden hoe het kan zijn na de middelbare school.

9 jaar geleden