Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Winnen: Niemand in de stad

Winnen: Niemand in de stad

Door Roos

Op 1 april interviewde blogger Annemieke Philip Huff, auteur van het boek Niemand in de stad. Naar aanleiding van jullie smekende reacties, stelt Philip 5 gesigneerde exemplaren van zijn ruige boek beschikbaar.

Waar ging Huffs boek ook alweer over? Belangrijke ingrediënten zijn comazuipen en corpsballen, maar ook volwassen worden en de moeizame relatie tussen vader en zoon. 

De hoofdrollen in het boek zijn weggelegd voor de drie vrienden Philip, Matt en Jacob. Hun zoektocht naar zichzelf speelt zich af tegen de achtergrond van het Amsterdams studentenverenigingsleven. 

Hebben?

Ga jij na je eindexamens studeren in de grote stad en wil je je alvast verdiepen in het verenigingsleven? Lees dan dit boek. Trouwens ook als je wilt weten hoeveel borrelnootjes in je voorhuid kunt verstoppen.

Vul hieronder snel je gegevens in en WIN!

Gepubliceerd op 27 april 2012
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

M.

M.

Eindelijk een boek die gaat over mijn toekomstigeplannen! Corpsballen en bier, wat een top vooruitzicht!

11 jaar geleden

D.

D.

niemand weet raad

11 jaar geleden

H.

H.

Lijkt me leuk boek voor scholieren, om alvast in te beelden hoe het kan zijn na de middelbare school.

11 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.