Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Win kaartjes voor The Night Before!

Win kaartjes voor The Night Before!

De tijd van de sinterklaascadeaus en -surprises is weer voorbij, maar gelukkig nadert de kerstvakantie alweer. En was is er nu leuker dan een van die saaie kerstdagen met vrienden of familie doorbrengen in de bioscoopzaal? Daarom geeft Scholieren.com drie keer twee kaartjes weg voor de film The Night Before.

The Night Before gaat over jeugdvrienden Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) en Chris (Anthony Mackie), die elkaar jaar een goed feest bouwen op kerstavond. Nu ze allemaal volwassen zijn, komt die traditie helaas ten einde. Daarom proberen ze er dit jaar voor de laatste keer een legendarische avond van te maken: ze zetten alles op alles om naar het meest legendarische feest in New York te gaan.

Hoe maak ik kans?

The Night Before is sinds 3 december in de bioscoop te zien. Op Scholieren.com mogen we drie keer twee kaartjes voor de film weggeven.

Hoe je kansmaakt op die kaartjes? Simpel: door ons te liken op Facebook (dat doe je hierrr) én hieronder je gegevens achter te laten via het formulier. De actie loopt tot en met 14 december.

Gepubliceerd op 7 december 2015

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.