WIN! Dansen op de vulkaan

WIN! Dansen op de vulkaan

Lekker gamen, dansen en hangen met je vrienden. Het is niet heel bijzonder maar wanneer je dat opeens niet meer kan, zou je het wel missen toch? In Dansen op de vulkaan heeft Maarten (gespeeld door Nils Verkooijen) een heftige stofwisselingsziekte en zijn lichaam laat hem steeds vaker in de steek. Hij wil liever niet dat zijn vrienden het weten maar het wordt natuurlijk steeds lastiger om het te verbergen.

Bijzonder aan deze film is dat hij op iniatief van Nils gemaakt is. Nils is ambassadeur voor Stichting Stofwisselkracht en door een film hierover te maken hoopt hij geld op te brengen voor onderzoek.

We verloten twee prijzenpakketten met hierin 2 vrijkaartjes voor de film en 2 DVD's waar Nils ook in speelt, namelijk Spijt! en Achtste groepers huilen niet. Wil jij naar deze film en thuis ook nog genieten van goede films? Doe dan mee met de prijsvraag hieronder.

Gepubliceerd op 27 oktober 2014
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.