Verdwenen met m'n wiskundeleraar

Verdwenen met m'n wiskundeleraar

Hidde

Lieve papa en mama,

Hoe gaat het met jullie? Met Jer en mij gaat het geweldig. Het is inmiddels alweer drie dagen geleden dat we samen op de boot naar Frankrijk stapten, mijn wiskundeleraar en ik.

Best spannend, maar ach: you only live once. En ik ben al 15. Best volwassen, toch?

Als Jeremy en ik zo'n klein Frans winkeltje binnenlopen en de aangename geur van versgebakken petit pains ons tegemoetkomt, voel ik me zielsgelukkig. "Bonjour!" zeg ik dan tegen de Franse bakker die mij vriendelijk twee echte croissants verkoopt. Gelukkig heb ik een beetje opgelet bij Frans. En bij wiskunde, dat ook.

Privéles

Mijn wiskundeleraar dus, Jeremy. Jullie nieuwe schoonzoon. Hij is dertig jaar oud en al net zo volwassen als ik. We hebben het samen supergezellig hier, maar af en toe is hij ook wel eens streng. Bijvoorbeeld als ik weer eens te weinig geld geef aan de kassa bij de supermarché. Maar dat is ook best handig, want nu hoeven jullie geen wiskundebijles meer te betalen.

Hij leert mij ook allemaal andere dingen die volwassenen doen. Superleerzaam, hi hi.

Vive la France!

Ik dwaal af. We zijn nu in Frankrijk, maar waar precies kan ik niet vertellen. Ik zag in een raar Frans krantje mijn foto staan. Niet dat ik er veel van begreep, maar volgens mij wordt er wel naar mij gezocht. Onnodig, vind ik. Jeremy is mijn grote liefde en we zijn gelukkig samen.

En wees maar niet bang papa en mama: in Frankrijk zijn de alcoholregeltjes veel strenger. En Jeremy past goed op mij, natuurlijk.

Inhoud berekenen

Morgen vertrekken we met een achterbak vol croissantjes en Franse wijn (voor Jeremy, hi hi) naar een ander land. Hoe we precies moeten rijden weten we nog niet. Misschien had ik beter met mijn aardrijkskundeleraar mee kunnen gaan. Grapje.

Ik moet gaan afronden, Jeremy wil me nog een keer uitleggen hoe je de inhoud van de kofferbak moet berekenen, voor als we morgen vertrekken. Stom, maar dat hoort er soms bij als je zo volwassen bent als ik. Dat zei Jeremy, de schat.

Zoek me niet. Het is beter zo. Ik ben gelukkig.

Liefs, Megan.

Na heel wat romantisch geflirt op Twitter en in het wiskundelokaal pakten de -getrouwde!- Britse docent Jeremy F. (30) en zijn vijftienjarige leerling Megan vorige week samen de boot naar Frankrijk. De tortelduifjes zijn sindsdien niet meer gespot en de Britse en Franse politie zijn een zoekactie gestart.

Gepubliceerd op 24 september 2012

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

J.

J.

'Hij leert mij ook allemaal andere dingen die volwassenen doen.' ik lachte.

9 jaar geleden

Kim

Kim

Ze lijken zo leuk, die jonge wiskundeleraren. Maar binnenin schuilt een beest.

9 jaar geleden

M.

M.

"Best spannend, maar ach: you only live once. En ik ben al 15. Best volwassen, toch?"'

nope

9 jaar geleden

Simon

Simon

Het roept allemaal vragen bij mij op. Zoals: met wat voor type leraar kan je het beste een relatie beginnen? Ik zou gaan voor de juf verzorging denk ik.

9 jaar geleden

H.

H.

@Simon: of voor de gymlerares. Die zijn lekker flexibel ;)

9 jaar geleden

J.

J.

Sport docentje!

9 jaar geleden

K.

K.

Ik zou de muzieklerar nemen. Mag ik de hele dag met zijn fluit spelen. tuuuuut

9 jaar geleden

D.

D.

ik zou hem niet vertrouwen....

9 jaar geleden

S.

S.

nee debby idd

9 jaar geleden