Over zo'n 2 maanden zijn er Tweede Kamerverkiezingen. Ben jij hier mee bezig of juist helemaal niet? Laat het ons weten en doe mee aan ons onderzoek (circa 5 min + kans op Bol.com tegoed!)

Meedoen

Vacature: Cameramensen gezocht!

Vacature: Cameramensen gezocht!

Door Eline

De Scholieren.com-videoredactie zoekt iemand voor achter de camera! Ben jij een middelbare scholier of mbo'er en lijkt het je leuk om video's te maken (filmen/editen) voor een zakcentje? Heb je een liefde voor filmen, en kan je overweg met montageprogramma's zoals Adobe Premiere, Sony Vegas Pro, Final Cut Pro of Davinci Resolve? Kan je goed samenwerken en barst je van de ideeën? Dan zoeken wij jou! 

Als videomaker ben je onderdeel van de videoredactie van Scholieren.com. Je ontvangt van ons een schema waarop staat wanneer jij een video moet afleveren. Hoe vaak je een video moet inleveren is afhankelijk van de grootte van jouw videoproject. Bij ons krijg je de ruimte om te groeien als videomaker. Je leert vooruit te denken, zelfstandig te werken en vooral heel creatief met je plannen om te gaan. Hierbij word je begeleid, maar het is wel belangrijk dat je zelf al een beetje weet hoe je video's moet maken.

Zolang de video's gericht zijn op scholieren, is er van alles mogelijk. We koppelen jou aan een presentator/interviewer, en samen werken jullie aan toffe video's! Je kan samen met een reporter de straat op gaan om vmbo'ers tegenover vwo'ers te zetten en hen het hemd van het lijf te vragen (of die van ministers), interviews met bekende YouTube-docenten filmen, een onderzoek uitvoeren naar de herkomst van straattaal, examentips geven aan dankbare scholieren, hilarische sketches maken over herkenbare situaties of een rapvideo maken over de examens. (Bijna) niets is te gek. 

Verder organiseren wij eens in de zes weken een redactievergadering in ons gezellige kantoor in Utrecht. Daar krijg je dan vette gastlessen van professionals uit de mediawereld. Ook kun je in aanmerking komen voor een externe opdracht van een ander (groot) bedrijf. Uiteraard vergoeden wij je onkosten (zoals reiskosten) en krijg je van ons een vergoeding voor je harde werk!

Groepsfoto videoredactie 2022

Lijkt dit je wel wat? Wacht dan niet langer! Wij zijn razend benieuwd naar jouw talent. Stuur daarom voor 1 augustus 12:00 een mail naar chef video Eline Donker (eline@scholieren.com) met daarin je motivatie, een document waarin je laat zien wat je al hebt gemaakt, en wat van jouw ideeën voor het YouTube-kanaal. Die ideeën kunnen over van alles en nog wat gaan. Zolang je maar vertelt waarom je denkt dat jouw idee perfect is voor ons YouTube-kanaal!

Gepubliceerd op 6 juli 2022
ADVERTENTIE
Sturen mensen in jouw appgroep ongevraagd naaktbeelden door?

Weinig mensen zitten te wachten op ongevraagde naaktbeelden, maar toch worden ze massaal doorgestuurd. Het verspreiden van zulke beelden is eenvoudig, maar kan grote gevolgen hebben voor degene over wie het gaat. Het is dus belangrijk om in actie te komen als je ongevraagd naaktbeelden van iemand hebt ontvangen. Weten wat jij het beste kunt doen? 

Check het nu!