Eindexamens 2024

Wij helpen je er doorheen ›

Scholieren.com superheld worden?

Scholieren.com superheld worden?

Door Roos

Scholieren.com bestaat dankzij de helden die hun Windows-mappen leegschudden en het huiswerk dat eruit rolt, uploaden op Scholieren.com. Zit jij erover te denken om ook zo'n Scholieren.com-held te worden? Dan is dit het juiste moment.

Om onze liefde te tonen voor jouw bijdrage, bedachten we namelijk een actie. Als je nu een profiel aanmaakt óf een verslag uploadt, dan krijg je van ons 3 weken de jongerenkrant 7Days GRATIS! De krant verschijnt elke vrijdag en staat dan bomvol nieuws, achtergronden, games, cultuur, muziek en meer. Geen addertjes onder het gras: na 3 weken stopt het abonnement automatisch. 

Hoe werkt het?

Als je een profiel aanmaakt, kun je kiezen voor 't GRATIS cadeau door het vinkje aan te kruisen. Ook als je al een profiel hebt, willen we je belonen. Maar daarvoor moet je dan wel even een verslag uploaden. In de bevestigingsmail krijg je dan een linkje naar de actie. Alles is welkom: samenvattingen, praktische opdrachten, boekverslagen, betogen, profielwerkstukken, spreekbeurten. Er is altijd wel een scholier ergens in Nederland die iets aan jouw werk heeft. 

We vertellen je nog even wat je ook alweer aan een profiel hebt.

Profiel

Als je een profiel aanmaakt, wordt het leven op Scholieren.com een stuk gemakkelijker. 

  1. Punt één: je kunt heel makkelijk je huiswerk uploaden. Sterker nog, een profiel is daarvoor noodzakelijk.
  2. Verder deel je sterren en cijfers uit als een volleerd docent. Jij bepaalt welke verslagen en boeken goed zijn en dus bovenaan in de resultaten zullen verschijnen. 
  3. Ook handig: je kunt leeslijsten aanmaken. Van je favoriete boeken, boeken waarop je gestemd hebt, boeken die je nog ooit wilt lezen. Noem maar op.
  4. Reageren op verslagen van anderen of blogs gaat ineens veel sneller.
  5. En we werken keihard aan nog veel meer handige functies voor profiel-owners. Jouw ideeën daarvoor zijn ook meer dan welkom. Vertel ons gerust in de reacties of via een berichtje wat jij graag met je profiel zou willen kunnen!
Gepubliceerd op 16 april 2014
ADVERTENTIE
Nieuw seizoen Studententijd de podcast!

Studenten Joes, Tess en Annemoon zijn terug en bespreken alles wat jij wilt weten over het studentenleven. Ze hebben het onder andere over lentekriebels, studeren, backpacken, porno kijken, datediners, overthinken, break-ups en nog veel meer. Vanaf nu te luisteren via Spotify en andere podcast-apps! 

Luister nu

REACTIES

A.

A.

Moet je geld betalen voor een profiel op scholieren.com?

10 jaar geleden

C.

C.

Nee.

10 jaar geleden

R.

R.

Zoals Calpurnia zegt: nee! Op Scholieren.com is alles gratis:)

10 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.