Scholieren.com en NU.nl werken weer samen

Scholieren.com en NU.nl werken weer samen

Door Chris

Voor de tweede keer gaat Scholieren.com samenwerken met NU.nl tijdens de eindexamens. Het allerlaatste examennieuws, achtergronden en tips vind je uiteraard bij ons, maar ook bij de grootste nieuwssite van Nederland. En dat vinden we natuurlijk helemaal te gek!

Het examendossier van NU.nlVan 12 tot en met 28 mei schuift de redactie van Scholieren.com gezellig aan bij de NU.nl-redactie in Hoofddorp. Daar houden we ons eigen nieuwsdossier - Scholieren.com/eindexamens2014 - up to date, en ook die van NU.nl.

Ruim 80 eindexamencorrespondenten en 60 examendocenten zullen ons dagelijks op de hoogte houden van het laatste examennieuws op hun school, en geven bovendien hun ongezouten mening op de examens die ze hebben gemaakt. Ook hebben we veel contact met het LAKS en het College van Examens, zodat we snel op de hoogte zijn als zich problemen voordoen rondom de examens.

Extra podium

Dat we voor het tweede achtereenvolgende jaar samenwerken met NU.nl vinden we natuurlijk helemaal te gek. Het biedt ons een mooi extra podium, waardoor we ons toffe blog - dat wordt gemaakt door een 20-koppige scholierenredactie - nog meer onder de aandacht kunnen brengen.

Behalve nieuws vind je op onze eindexamenpagina ook achtergronden, interviews, voorbeschouwingen, columns en tips van docenten én bloggers. Ofwel: we doen er alles aan om jou door die stressvolle periode heen te slepen. Op naar dat diploma!

Meer weten? Lees al het examennieuws, ervaringen van onze bloggers en bijzondere kandidaten en tips & trucs voor je examens op Scholieren.com/eindexamens2014.

Gepubliceerd op 8 mei 2014

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.