Lesuitval, een mondkapjesplicht, onzekerheid over de eindexamens... Wij zijn benieuwd hoe jij met de coronacrisis omgaat en wat jij vindt van de maatregelen. Doe mee met ons corona-onderzoek! 😷🦠🏫 We zoeken nog extra jongens!

Doe mee

Scholen blijven gesloten tot de meivakantie

Videobellen met je docent en thuis leren is nog niet voorbij: je hoeft op zijn vroegst pas op 4 mei weer naar school. Dat vertelde premier Mark Rutte tijdens de persconferentie van dinsdagavond 19:00 uur. Alle maatregelen die nu gelden, worden verlengd tot en met 28 april. Dat valt middenin de meivakantie. 

De minister-president raadt daarnaast aan géén tripjes en vakanties te plannen in de meivakantie. Rutte: "We willen dat zo min mogelijk mensen door het land gaan reizen. Dus ga geen plannen maken voor de meivakantie."

Het kabinet durft nog niet te zeggen of ná 28 april de maatregelen opgeheven worden. "Na 28 april gaan we echt nog niet helemaal terug naar de oude situatie."

Uiterlijk 21 april, een week voor 28 april, neemt het kabinet opnieuw een besluit over verlenging van de maatregelen.

Gepubliceerd op 31 maart 2020
ADVERTENTIE
Open Dag = online ontdekken en ontmoeten

Bezoek onze Online Open Dag dit jaar vanaf je bank! Ontdek bijzondere verhalen van onze studenten en docenten. Stel je vragen. Én luister naar onze gezellige radioshow! Klaar voor een toekomst als student in het hbo? 

Meld je dan nu aan!

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.