Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

R.I.P. Euroshopper

R.I.P. Euroshopper

Door Merel

Vorige week maakte Albert Heijn bekend dat alle Euroshopperproducten uit de (onderste) schappen worden gehaald. In één klap hield de zon op met schijnen en stond mijn roodwitte hart stil.

10 april 2013 ging de geschiedenisboeken in als de dag waarop gierig Nederland een deel van zijn ziel verloor. De dag waarop Alles Veranderde.

Cola van 16 cent

De eurocrisis begint nu pas echt en eigenlijk had de wereld maar beter gewoon kunnen vergaan op doomsday. Het leven heeft weinig zin meer.

Na deze zwarte bladzijde in de vaderlandse geschiedenis kunnen scholieren kunnen geen €0.16-blikjes cola meer halen in een tussenuur, filmavondjes verliezen al hun charme zonder de vieze €0.71-paprikachips en zelfs de €0.52-pakken melk waarvoor mijn vader altijd omfietste worden verleden tijd. 

Euroshopper lied

Maar scholier, student en bijstandsmoeder verenigen zich en scharen zich achter het roodwitte legioen. Want Euroshopper moet blijven! Het begon met de Facebookpagina en een website (Ikbeneeneuroshopper.nl), maar het protest is groeiende. Er zijn sinds een aantal dagen heuse fanshirts te krijgen en op internet circuleert het enige echte Euroshopper Lied.

Het is slechts een kwestie van tijd tot Euroshopper - De Musical (wat Hema kan, kunnen wij ook), de jaarlijkse Euroshopperdag en de Partij van de Euroshopper in het leven worden geroepen.

Appies barricaderen

Mocht dat allemaal niet helpen, dan zit er maar één ding op: we moeten alle Albert Heijns van het land barricaderen door voor de deur te gaan liggen in Euroshoppershirts en met rode en witte oorlogsstrepen op onze wangen. We zullen volhouden tot het bittere einde, terend op onze laatste voorraad Euroshopper-mozzarellabolletjes en Japanse mix, gooiend met Euroshopper-toiletpapierrollen naar iedereen die het waagt in onze buurt te komen.

En als de Albert Heijn zelfs dán niet zwicht voor zijn trouwste fans, begin ik wel een eigen boodschappenlijn. Euroshopper 2.0. Mark my words.

Goeie blogs zijn er om gedeeld te worden, vinden wij. Elke week plaatsen we daarom onze beste column door in 7Days, dé weekkrant voor jongeren die iets willen bereiken. Deze week was bovenstaand verhaal van Merel aan de beurt. En we werken wel vaker met 7Days samen: klik.

Gepubliceerd op 19 april 2013
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

#.

#.

suprrrrr goed geschreven !!!!
ik ga gelijk een T-shirt halen hahah

10 jaar geleden

R.

R.

Vergeten erin te melden dat er voor in de plaats komt AH basic die even goedkoop is maar beter van kwaliteit?

10 jaar geleden

Kim

Kim

Is dat zo? Ik dacht AH had bekendgemaakt "dat ze de prijs-kwaliteitverhouding zouden aanpassen". Aanpassen betekent natuurlijk nog niet per se hetzelfde voor minder geld.

10 jaar geleden

J.

J.

Eerst zien, dan geloven.

10 jaar geleden

D.

D.

ik ben voor

10 jaar geleden

H.

H.

Het Euroshopper Lied is wel beter dan 't Koningslied.

10 jaar geleden

S.

S.

Vergeet het eurosjopper ( voorheen euroshopper) festival niet!

10 jaar geleden

K.

K.

euroshopper is voor paupers

10 jaar geleden

N.

N.

euroshopper is goed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.