Mijn rapport is gekidnapt!

Mijn rapport is gekidnapt!

Door Simon

Over een paar weken krijg ik alweer mijn eerste rapport binnen. En oei als mijn rapport slecht is, nou dan zwaait er wat. Een jongetje van 11 in Amerika kreeg het ook wat benauwd en bedacht een fantastisch excuus. Hij vertelde thuis bij z'n grootouders dat z'n rapport was gekidnapt.

Alleen toen moest hij van zijn opa aangifte doen bij de politie..

Dat had hij vast niet van tevoren bedacht. Dus op het politiebureau vertelde hij: "Een man trok mij de auto in en zei tegen mij, ik ga je vermoorden! Maar gelukkig kon ik de auto uitspringen, alleen moest ik wel mijn tas met rapport achterlaten."

Later toen hij thuis kwam van de politie, heeft hij uiteindelijk alles toch maar bekend. Natuurlijk niet slim van hem, zo is alles voor niets geweest. Waar zijn tas met rapport is gebleven is overigens nog steeds een mysterie.

Zelf heb ik nooit echt een manier gezocht om niet mijn rapport te laten zien, want mijn ouders kwamen er toch wel achter. Maar hoe zit dat bij jou? Heb jij al een manier gevonden om niet je rapport te laten zien?

Gepubliceerd op 21 september 2009
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

M.

M.

Haha "mijn rapport is gekidnapt". Mijn moeder zal er iig nooit intrappen! Ik heb nooit mijn rapport hoeven te verbergen. Zelfs niet toen ik bleef zitten (oei), want dat was ook niet helemaal mijn schuld ;-).

14 jaar geleden

B.

B.

Alles je slecht rapport heept de ierste keer dat geeft niet elke jaar heel erg maar ik hoop dat ieder een goede rapport heeft dat is het.

14 jaar geleden

B.

B.

ik heep elke jaar mijn rapport goed

14 jaar geleden

D.

D.

uhhhh ik heb altijd goede cijfers, waarom zou ik em verbergen...:P loop ik al die zakcentjes mis die ik van me oma krijg xD

14 jaar geleden

J.

J.

Ik hoef mijn rapport niet te verbergen mijn ouders zien niet alleen de slechte cijfers maar ook de goeden. Ze moedigen me wel aan maar als ik blijf zitten is dat jammer en wanneer ik over ga krijg ik een compliment misschien is dat wel de beste manier je moet je kinderen niet te veel achter hun school werk aan zitten. MIjn tenminste niet!! Sommigen hebben dat misschien nodig dat weet ik niet...

14 jaar geleden

M.

M.

Hahaha, vorig jaar was er iets misgegaan met de rapporten, er stonden 3 cijfers niet op. Laat ik nou voor twee daarvan een diepe onvoldoende hebben... Het viel m'n ouders helemaal niet op. Een paar dagen later kregen we een nieuw rapport... en die hebben m'n ouders nooit gezien.

14 jaar geleden

H.

H.

gwoon alles laten zien, kan jou het schele wat hun reactie is. er valt tog niets meer aan te doen. dus ben ik blijve zitten

14 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.