Hoe overleef ik 'n liefdesloze Valentijnsdag?

Hoe overleef ik 'n liefdesloze Valentijnsdag?

Het is Valentijnsdag! De dag van suikerhartjes, roze ballonnen en foute serenades aan je geliefde. Balen alleen, want je hebt geen geliefde.

Maar niet getreurd! Deze dag kan nog altijd een feestdag zijn. Als je maar weet hoe. Hier Leons tips om deze verschrikkelijke 14 februari door te komen. Insteek: de amateur versus de pro.

Ten eerste: vermijd verliefde stelletjes. De kleffe koppels in de bios, die net zo aan elkaar vast gekloven zitten als de popcorn aan de grond. De amateur zou rechtsomkeert maken en in een donker hoekje van de bios zachtjes zitten huilen.

"Vuile player"

Maar wat een pro zou doen is nog veel leuker: stap op het koppel af met je boxer/bh/string in je hand, gooi die op één van de twee en schreeuw: "Vuile player, ik dacht dat we iets bijzonders hadden!" Geniet met je XL-bak popcorn van het tafereel dat volgt.

Let ook goed op de bekende bosjes rozen. Hoewel het nog een groter cliché is dan de verhaallijnen van De Weg Over Rozen, zijn deze nog altijd onwijs populaire bij verliefde 15-jarigen en bruggermeisjes onderling.

Echte liefde is te koop

Hoe meer hoe beter natuurlijk, want echt liefde is te koop voor 2 euro per bloem. De amateur zou z’n spaarvarken kapot slaan en zichzelf een bosje sturen (anoniem, natuurlijk). Dat zal ze leren!

De pro niet! Die is namelijk allang geïnfiltreerd in het team van bloembezorgers en bevindt zich in het hol van de leeuw. En bij de persoonlijke valentijnskaartjes! Neem je pen/stift/veer en inktpot, en verwissel alle namen. Of verander de kleffe boodschappen naar smeuïge, al dan niet seksueel getinte opmerkingen. “Vrolijk Valentijn, krijg ik nou vanavond eindelijk wat action of hoe zit het?”

Wees creatief

En dit is natuurlijk maar het topje van de ijsberg. Wees creatief, en verzin je eigen manieren om de Valentijnsdag door te troll’en. Geen inspiratie? Kijk de allernieuwste aflevering van De Weg Over Rozen: Robins Valentijn, en kom in de Valentijnsfeer.

Zalig Valentijn,


Leon

Gepubliceerd op 14 februari 2012
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

S.

S.

Ik heb hier waanzinnig veel van geleerd. Ik heb het allemaal gedaan. Iedereen haat me nu. Maar ze zien me tenminste!

12 jaar geleden

G.

G.

Ik heb geen Valentijnsdag gehad. Ik kreeg niks!!!!!!!!!!!
WHEEEEEEEEEEEH...........................

12 jaar geleden

I.

I.

Ik heb ook niets gehad voor Valentijnsdag

12 jaar geleden

S.

S.

@IDK: ik ook niet. Gewoon zeggen dat je niet aan Valentijnsdag doet is de beste oplossing.

12 jaar geleden

A.

A.

Ook een idee. Met lonely vriendinnen een bridget-jones-film-avond houden met ijs, chocola & tissues :P Neh.. ik hou niet van klef gedoe..

9 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.