Gymleraar Broklede Breukelen per direct ontslagen om zoenen leerling

Een docent lichamelijke opvoeding van het Broklede in Breukelen is per direct ontslagen vanwege het 'op niet-professionele wijze benaderen van leerlingen'. Dat laat de schoolleiding weten in een brief aan ouders en leerlingen. Rector Rob van Oevelen bevestigt dat de gymleraar 'ongepaste berichten' stuurde naar leerlingen en met een scholier heeft gezoend. 

Volgens sommige leerlingen van de middelbare school zou de gymleraar ook seks hebben gehad met ten minste één meisje. Hiervan is bij de school niets bekend. Van Oevelen zegt in de brief de situatie zeer te betreuren en het gedrag van de docent niet te accepteren. 'Onderwijs begint immers bij een veilige leeromgeving waarin leerlingen en medewerkers elkaar met respect behandelen.'  

Of bij de ongepaste berichten ook foto's zaten, kan Van Oevelen niet bevestigen. Volgens verschillende leerlingen zou de docent via Snapchat dickpics hebben verstuurd naar leerlingen. 

 

Gepubliceerd op 11 januari 2019
ADVERTENTIE
Online Open Avond = ontdekken of jij hier past

Leren is keuzes maken. Continu blijven zoeken, twijfelen, vallen en opstaan. Dát leren, dat leer je bij Hogeschool Inholland. Tijdens onze Online Open Avond op woensdag 27 mei zitten studenten en docenten klaar om al je vragen te beantwoorden. Bezoek de Online Open Avond en ontdek of jij hier past.

Meld je aan!

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.