Fotoserie: zussenliefde

Door Bregje

Een broer of zus heb je niet voor het uitkiezen. Waar vriendschappen verbroken worden en relaties uitgaan, zit je aan broers en zussen je hele leven vast. Niet gek dat het af en toe uitbarst in een vette ruzie. Maar ondanks die ruzies blijft het familie. Die broer- en zussenband, goed of slecht, is onontkoombaar; je bent altijd met elkaar verbonden. Ik fotografeerde de zussen Evie (18), Marleen (17) en Karlijn (15) om hun band vast te leggen. 

Marleen: "Toen Evie vroeg of ik mee wilde doen aan deze fotoserie, wilde ik eerst niet. Uiteindelijk heb ik toch ja gezegd." Ondanks de gebruikelijke zussenruzies, noemt ze de band met haar twee zussen Evie en Karlijn hecht: "We delen heel veel met elkaar en we kunnen het goed met elkaar vinden."

Ook Evie en Karlijn beschrijven een hechte zussenband. Evie: "We delen veel, hebben amper geheimen voor elkaar en we gaan goed met elkaar om. Ook shoppen we samen en kijken we thuis samen graag films."

Gepubliceerd op 11 februari 2019
ADVERTENTIE
Luisterboeken: de makkelijke optie? Lars is niet echt een fan van lezen. Daarom gaat hij op zoek naar de beste manieren om door zijn leeslijst heen te komen. Red je het met alleen maar samenvattingen, of is een e-reader of luisterboek een betere optie? Deze video wordt mede mogelijk gemaakt door Storytel.

Probeer 30 dagen gratis

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.