Eindexamens 2024

Wij helpen je er doorheen ›

Examenchat natuurkunde

Examenchat natuurkunde

Door Roos

Docent Ade Hoekstra kwam op vrijdagmiddag voor de tweede keer in actie, dit keer voor de examenchat natuurkunde. Hoewel, af en toe glipte er ook nog een scheikunde vraag tussendoor.

Natuurkunde draait voor een groot deel om het werken met formules, maar de juist de redeneervragen worden door velen lastig gevonden. Ade begrijpt dat én heeft een goede tip voor: "Kijk naar het aantal punten dat je bij een redeneervraag kunt halen. Dat is meestal gelijk aan het aantal (denk)stappen. Let op voor 'tante betje', ga niet te veel zeveren, gebruik formules in je antwoord en blijf bij natuurkunde." Wil je meer tips van Ade lezen, scroll even door de chatlog hieronder. 

Gisteren waren ook de chats voor Engels en economie, deel 2. Alle chatlogs verschijnen na afloop van de chat hier. Meer over de examens? Neem een kijkje op onze eindexamenpagina voor de beste tips, het laatste examennieuws en ervaringen van medekandidaten. 

Gepubliceerd op 10 mei 2014
ADVERTENTIE
Nieuw seizoen Studententijd de podcast!

Studenten Joes, Tess en Annemoon zijn terug en bespreken alles wat jij wilt weten over het studentenleven. Ze hebben het onder andere over lentekriebels, studeren, backpacken, porno kijken, datediners, overthinken, break-ups en nog veel meer. Vanaf nu te luisteren via Spotify en andere podcast-apps! 

Luister nu

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.