Zit je in 4/5 havo en heb je een N&T of N&G profiel? Vul deze korte vragenlijst in over chemie-opleidingen en maak kans op 20 euro Bol.com tegoed.

Meedoen

Discoveryliedjes en schoenmaten

Discoveryliedjes en schoenmaten

Op het Scholieren.com-forum was Wheezle benieuwd naar de ‘Mooiste taalvauten’. Pagina’s vol reacties volgden. Bijvoorbeeld: “Het ligt is erg vel.” Au. 

Tjeerd houdt van het forum. Als een ware ontdekkingsreiziger dwaalt hij door de uithoeken van deze onvoorspelbare online community. Op zoek naar dat ene mooie topic. Om met jou te delen.

Nog zo'n interessant topic is dat van Koekiemonster. Twaalf jaar oud en gezegend met een paar flaporen. En daar is ze niet zo blij mee. Moet ze zich laten opereren? Haar ouders vinden van wel.

SX-SuperFly heeft eerder dit jaar op Discovery Channel een liedje in een reclame gehoord en was benieuwd waar ze dit liedje kon vinden. Maanden later zijn er nog steeds mensen die vragen om liedjes in reclames en tv-programma’s. Dus:  als je nog een titel van een melodietje zoekt...

Sommige dingen voel je gewoon. Die weet je niet, daar zijn geen regels voor. Juist die dingen vinden sommige mensen heel lastig. bamiPoep weet niet wanneer je schoenen goed passen. Is er een taalvaardig persoon die bamiPoep even uit kan leggen hoe je kunt voelen wanneer je schoenen goed zitten?

Gepubliceerd op 17 november 2010
ADVERTENTIE
Ga jij de uitdaging aan?

Op EnergieGenie.nl vind je niet alleen maar informatie voor een werkstuk over duurzaamheid, maar ook 12 challenges om je steentje bij te dragen aan een beter klimaat. Douche jij komende week wat korter of daag je jezelf uit om een week vegetarisch te eten? Kom samen in actie!

Check alle challenges!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

L.

L.

Die foto hè, gooien ze zo niet hun schoenen weg in de ghett0's?!!

11 jaar geleden