Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Deze apps moet ieder meisje hebben

Deze apps moet ieder meisje hebben

Heerlijk whatsappen met je beste vriendin of uren doorklikken op Instagram... Meisjes kunnen er heel wat tijd per dag aan kwijt zijn. Misschien wordt dat alleen maar meer na het lezen van dit artikel, want we hebben de leukste en handigste apps voor jou bij elkaar gezocht.

1. Snapseed

Een van de beste apps om foto's mee te bewerken! Je kan allemaal filters en touch-up tools gebruiken waarmee je binnen no time je foto bewerkt hebt. Super simpel en snel, zodat al jouw foto's er straks professioneel uitzien.

2. Duolingo

Met Duolingo kan je gratis (!) een andere taal leren spreken. Handig als jij op vakantie gaat en je nog even je Spaans wil bijspijkeren. De app is ook nog eens super leuk in gebruik, dus dat maakt het leren van een andere taal nog toffer!

3. Wunderlist

Dit is de fijnste lijstjes-app die er is! Je kunt overal lijstjes van maken, zodat je nooit meer iets vergeet. Ook handig: je kunt de lijsten delen met al je vrienden. Handig als je samen met een schoolproject bezig bent en dingen af moet vinken, of als je shoplijstje voor de vakantie maakt.

Lees ook: ben jij super chaotisch? Dan herken je deze dingen sowieso…

4. Fake call

Dit is de uitkomst voor ieder meisje, want stel je voor dat je een rampzalige date hebt... Deze app is dé oplossing. Je kunt namelijk met deze app doen alsof je wordt gebeld. Je kunt zelfs een naam, foto en stem instellen. Ideaal als je in een noodsituatie zit waar je echt uit moet.

5. United Wardrobe

United Wardrobe is dé app voor het kopen en verkopen van tweedehands kleding, sneakers en accessoires. Dit is echt een uitkomst voor de modeliefhebbers, want je kunt de app overal gebruiken. Met deze app is het ook makkelijk om je eigen kleding te verkopen.

6. My Cyclus

Oké, dit is misschien niet de leukste app uit het rijtje, maar wel de handigste. My Cyclus is namelijk een app waarin je kan bijhouden wanneer je ongesteld bent en wordt. Super praktisch want zo kun je precies bijhouden wanneer jij niet zonder maandverband van huis moet gaan.

7. We Heart It

We Heart it staat helemaal vol met de mooiste afbeeldingen van alle dingen waar meiden van houden. Je kunt je eigen collecties maken met je favoriete foto's, meme's en quotes. Ook handig als je een nieuwe achtergrond voor je mobiel zoekt.

Lees ook: zo zorg je voor een mooie Instagram feed!

8. Lookbook

De beste app voor outfit-inspiratie. Mensen van over de hele wereld plaatsen regelmatig hun outfits op deze app. Zo kun je makkelijk inspiratie opdoen. Twijfel je bijvoorbeeld over een paar sneakers? Kijk even op deze app om te zien hoe andere mensen ze combineren.

9. Neko Atsume

Forever alone? Gelukkig is er dan nog altijd dé kat. Met deze app zorg jij ervoor dat je eigen tuin de nieuwe hangplek wordt voor katten uit de buurt. Ze bedanken je in de vorm van visjes, waarmee je weer nieuwe items kunt kopen. Zielig? Ja, maar o zo verslavend.

Meer nieuwtjes, trends, budget shoptips, reviews en tips? Check Fashionista.nl! Of volg Fashionista op FacebookInstagramYouTube of Twitter

Gepubliceerd op 2 juli 2016
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.