Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

De ultieme gids voor singles op Valentijnsdag

De ultieme gids voor singles op Valentijnsdag

Door Lynn

Valentijnsdag: de dag van de liefde. Vaak niet de meest geweldige dag voor ons singles. Maar voordat je besluit om jezelf in een dekenburrito te rollen en een tranendal te creëren, zijn er betere manieren om Valentijnsdag te overleven.

Me-time

Verwen jezelf! Vandaag is de dag dat je jezelf eens flink in de watten mag leggen. Dat verdien je namelijk. Transformeer je huis in een spa, sla fancy gezichtsmaskertjes in en vul je bad tot de rand met bubbels. Boekje erbij, niets meer aan doen.

Vrienden en familie

Wie zegt dat Valentijnsdag exclusief gereserveerd is voor tortelduifjes? Nee hoor, je kunt ook je vrienden en familie in het zonnetje zetten. Schrijf bijvoorbeeld een brief - en dan bedoelen we niet zo'n digitaal emoji-bericht, maar met pen en papier. Laat zien dat je ze waardeert en blij met ze bent.

Digital Detox

Er is niets ergers op deze dag dan je social media openen en overspoeld te worden door een tsunami aan verliefde koppels, perfecte boeketten en zoenselfies. Ga daarom voor een digital detox. Verwijder Instagram, TikTok en al die andere apps die je FOMO bezorgen en focus op jezelf.

Sociale activiteiten

Solo in je bed liggen en huilen omdat je single bent, is echt een slecht plan. Ga er daarom op uit. Ga bijvoorbeeld met je beste vriend of vriendin naar de bioscoop en kies de grootste bak popcorn. En als je bang bent om alleen maar stelletjes tegen te komen en je die wil ontwijken, kun je ook kiezen voor activiteiten binnenshuis. Kook je favoriete gerecht of houd een FaceTime-marathon met je vrienden en vriendinnen.

DIY Valentijnskaarten

Als je dacht dat je de enige was die solo door Valentijnsdag gaat, heb je het fout. Denk eens aan alle senioren in het bejaardentehuis. Velen van hen hebben al jaren geen Valentijnsdag meer kunnen vieren. Maak daarom een zelfgemaakte kaart voor hen. Gegarandeerd dat jij ervoor zorgt dat deze mensen een glimlach op hun gezicht krijgen en een hele leuke Valentijnsdag hebben. Via deze website doe je dit heel makkelijk.

Download een datingapp

Als je het echt verschrikkelijk vindt om single te zijn en je je ware liefde nog niet bent tegengekomen in de gangpaden van de lokale supermarkt of achter de schoolkluisjes, is er gelukkig ook nog de digitale wereld. Er zijn ontzettend veel datingapps. Het enige wat je nodig hebt, is je duim en een fatsoenlijke profielfoto. Als je onder de 18 bent, kun je Yubo downloaden. Hier zitten scholieren tussen de 13 en 18 jaar op.

Dit wil je ook lezen:
Gepubliceerd op 14 februari 2024
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.