Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen
Scholieren.com krijgt een nieuw jasje! Als je het leuk vindt kun je nu al een kijkje nemen op de nieuwe site. Klikkerdeklik.

Dansen met RUMAG. bij jou op school

Even die f*cking zware rugzak in je kluis dumpen, telefoons aan de kant, praatjes dat je goed kan dansen voor je houden, EN HET NU GEWOON LATEN ZIEN. Heb jij ook even zin in iets anders dan saaie wiskundelessen of wéér blokjesvoetbal bij gym? Meld jouw school aan voor de RUMAG Dansworkshops. 

Je kent RUMAG. waarschijnlijk van die on point quotes op Facebook en Instagram, maar ze doen nog veel meer. Zo hebben ze dus een danscrew, die workshops geeft op scholen. Ze komen ook graag bij jou langs.

Zo geef je je op

Stuur een e-mail naar randy@rumag.nl en vermeld hierbij de onderstaande informatie, dan neemt RUMAG contact op met jouw school!

1. Naam school
2. Naam leerling
3. Klas leerling
4. Niveau leerling (vmbo/havo/vwo)
5. Ben je een jongen of meisje?
6. Naam en e-mailadressen van CKV-docent(en), gym/sport docent(en) en/of cultuur coördinator