Write NOW!

Ben je tussen de 15 en 24 en hou je van schrijven? Doe dan mee aan Write Now! Tot en met 24 oktober kun je jouw poezie, proza, column, raptekst, script of ander literair hoogstandje sturen naar de jury van Write Now.
Mocht je dus nog ergens op je vergeten oude computer een uitgetikte crimi hebben, of ligt er onder je bed nog een vergeeld stukje papier met vervlogen inspiratie voor een gedicht? Schrijf je dan nu in! Wie weet is je toekomst als schrijver dichter bij dan je denkt! Ik weet in ieder geval dat mijn boek al hoog en droog naar de jury van mijn regio is gestuurd!

Write Now is dé schrijfwedstrijd van Nederland, georganiseerd door Passionate. Ze organiseren de wedstrijd nu voor de 8ste keer en sommige eerdere winnaars hebben hun werk ook echt mogen uitgeven. In 2006 deden er wel 950 jongeren mee! Voor het eerst dit jaar kunnen ook jongeren in België meedoen. 13 voorronden vinden er plaats door heel Nederland, 2 in Vlaanderen. Ook hier kun je al in de prijzen vallen. Winnaars van de voorrondes ontvangen boekenbonnen. Verder gaan ze door naar de finale, waar ze samen met nog 3 wildcard-gelukkigen strijden om de eerste plaats van heel Nederland, en nu dus ook België. Wie de finale wint, krijgt niet alleen een superdeluxe laptop, ook ligt een coachingstraject bij uitgeverij Augustus in het verschiet en mag hij/zij optreden op het GDMW-Festival in Rotterdam (of voluit: het geen-daden-maar-woorden-festival).

Gepubliceerd op
ADVERTENTIE
Heb jij je pws of sectorwerkstuk al ingeleverd bij het Rijksmuseum?

Heeft jouw PWS of Sectorwerkstuk een link met het Rijksmuseum? Vergeet dan niet voor 1 februari je verslag in te sturen voor de Rijksmuseum Junior Fellowship wedstrijd en maak kans op €1500 en een traineeship!