Woestaantrekkelijke DJ's gemixt met levensgevaarlijke pirates!

Pirates of the Caribbean. Wie kent de films niet? Ter gelegenheid van de DVD-launch van de derde Pirates-film organiseerde Veronica een Piratesfeestje. Scholieren.com was erbij, althans, Lisanne was erbij voor Scholieren.com.

Bij binnenkomst werden we gastvrij onthaald door een paar piratenmeisjes, gekleed in korte rokjes, geruite panty's, hoge zwarte laarzen en een piratenhoed. Lustobjecten voor de zeerovers. Ik keek om me heen en bedacht me dat piraten zoiets door hun verrekijker zouden zien als iemand zou roepen 'LAND IN ZICHT!'. De palmbomen die er stonden, de piraten die er rondstruinden, de houten wrakstukken. Alleen de loungebanken en de DJ's zullen niet aanwezig zijn op een eiland waar Kapitein Haak (of Barbosa) met zijn rovers het anker voor laat zakken, maar die waren wel érg comfortabel.

Terwijl we het ons op die banken behaaglijk hadden gemaakt, luisterden we naar de muziek van DJ Fedde Le Grand en bekeken we de rood met goudgeklede bezoekers.
Ook hebben we onze enige echte Don Diablo gespot voordat hij moest draaien, en lief gevraagd of hij met ons op de foto durfde. Rosannes ogen werden groot, en haar mond viel open van verbazing. 'Oh! Je ziet er écht gaaf uit!' Onze Donnie: 'Ja? Ik twijfelde nog eventjes, maar jij hebt mij over de streep getrokken!'. Zucht.

Wie ons verder opviel, was Jack Sparrow. Sterker nog: die was niet te ontwijken. Ik kreeg een hartverzwakking toen ik hem zag en Rosanne moest mij opvangen.

'Jack! How are you?'
'I'm fine. I love the Netherlands!'
'Do you miss the sea?'
'Yes, but sometimes I think I'm still at the sea!'
'And how is the rum?'
'Good, very good!'

Natuurlijk pakte ik mijn kans.. 'Jack, I like your hair!'. Jack: 'And I like YOUR hair!'
Ik kreeg er 'n flinke stoot adrenaline van (en hartkloppingen, zweetplekken, rode wangetjes, knikkende knietjes, vlinders in mijn buik), en dat zorgde ervoor dat ik daarna heerlijk heb staan dansen op de muziek van o.a. Don Diablo, Roog, Funkerman en Erick E die het dak eraf draaiden met hun plaatjes tot vroeg in de ochtend.

Gepubliceerd op 25 november 2007