WIN EEN STUDIEBEURS T.W.V. €1.500 MET JE PWS!

Stuur voor 1 februari je profielwerkstuk in naar de Junior Fellowship wedstrijd van het Rijksmuseum. 

 


Meer info

Vakantiemoment van de week

Door Eline

Hier een kort berichtje vanuit Hammamet aan de oostkust van Tunesie. Ik zit twee weken met mijn vriendje in een all-in hotel. Lekker ontspannen dacht ik. Maar dat viel vies tegen. Mijn vakantie moment van de week heeft te maken met een enge tor...

Lag ik lekker te zonnen op het strand, hoor ik opeens "wiieieieizzzeooeeooee". Ik schrik me rot, en het blijkt een grote TOR te zijn. Moet je kijken hoe groot hij is bij mijn voet vergeleken. Mijn vriendje (echt stoer) sloeg hem gelukkig dood, met een teenslipper. Echt een paar keer geslagen, tor lag helemaal diep in het zand.
En na een kwartier, terwijl we aan de cola light zitten, hoor ik weer "wieieieeieizozozoeoeoeoe", en die tor kruipt vrolijk het zand uit en vliegt weg! Stel je voor dat er honderd torren onder het zand rondkruipen... GETVERDEMME.

Ik heb nog nooit zulke enge beesten gezien als hier in Hammamet. Op het strand ben ik doodsbang, de hotelkamers lijken me ook onfris... Ik wil naar huis!

Stuur je eigen vakantiemoment in, mail foto + uitleg naar redactie at scholieren.com

Gepubliceerd op 29 juli 2007