Vakantie is top

Door Scholieren.com

Vertrek jij deze zomer lekker zelf met de bus naar een (nog zonnigere) bestemming? Beetje relaxen, beetje zwemmen, beetje bruin worden, beetje flirten. Vakantie is tof!

Vergeet alleen niet dat ze in het buitenland vaak overdag slapen. Uit onderzoek van MTV blijkt dat veel, heel veel jongeren de siesta vergeten. Niet zo handig, want 's middags is er niets te doen en niets te koop. De oplossing: zelf ook aan de siesta beginnen. :)

's Avonds is het tijd om te feesten. Op zoek naar een leuke vakantiedate? Ga voor meisjes dan naar de vette clubs en voor jongens naar de foute Hollandse kroeg. En meiden: kijk uit met wat voor jongen je zoent. 'Vinken' (bijhouden hoeveel meiden je scoort) schijnt namelijk nogal populair te zijn!

En wat neem jij mee naar huis? Op nummer 1 staat het emailadres van een (of meerdere) vakantieliefde. Vooral populair onder jongens...

Gepubliceerd op 31 juli 2008
ADVERTENTIE
Moet jij woordjes leren voor een toets? Hoe zorg je er dan voor dat je de woordjes zo snel mogelijk in je hoofd krijgt? Thom en Jara zoeken het uit in deze Schoolhacks-video. Ze geven een aantal tips en ontdekken WRTS, een gratis woordjesleerprogramma waarmee je makkelijk en snel woordjes en begrippen kan leren.

Aan de slag met WRTS