Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

TMF awards

TMF awards

Door

Ik had willen zeggen: de TMF Awards waren gaaf, vet, en ik heb al mijn favoriete artiesten zien optreden, en ik kreeg zelfs nog een vette knipoog van Miljuschka. Helaas heb ik dit jaar de TMF Awards aan me voorbij moeten laten gaan, een fotoshoot. Tja, je moet wat voor modellenwerk over hebben.
De Marco Borsato Award is dit jaar voor het eerst uitgereikt. Nick en Simon hebben die gewonnen – wat die award betreft heb ik dus niets gemist. De vriendjes van Jan Smit mogen dan wel muzikaal zijn, maar ze stralen zelf absoluut niets uit, en dat ze teksten voor Jan Smit schrijven, geeft ze ook geen meerwaarde: die teksten slaan toch nergens op.
En wat hoorde ik? Een webcam award? Een 16-jarige Romy die altijd voor de webcam zong en nu op het podium bij de TMF Awards staat? Waar gaat het heen? Als de meisjes straks voor de webcam r&b-clips gaan nadoen, heeft de politie de handen nog voller met alle naaktfilmpjes van minderjarige meisjes. TMF toch!

Gepubliceerd op 31 oktober 2007
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie