Rapper heeft er genoeg van

Door Ceyda

Als ik Wilders ooit tegenkom, is 'ie van mij. Ik zweer je, ik pak 'm aan

Geert Wilders roept van alles over de islam en wordt daarom al tijden bedreigd, maar de tekst die Appa in De Pers uit, gaat hem te ver. Geert heeft aangifte gedaan.
Nu ben ik het ook niet echt met Appa eens. Deze clip vind ik toch ook een beetje ver gaan. Extreme opmerkingen lokken blijkbaar extreme reacties uit...

Gepubliceerd op 10 augustus 2007
ADVERTENTIE
Moet jij woordjes leren voor een toets? Hoe zorg je er dan voor dat je de woordjes zo snel mogelijk in je hoofd krijgt? Thom en Jara zoeken het uit in deze Schoolhacks-video. Ze geven een aantal tips en ontdekken WRTS, een gratis woordjesleerprogramma waarmee je makkelijk en snel woordjes en begrippen kan leren.

Aan de slag met WRTS