Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Prijsverslag & Reisverslag

Prijsverslag & Reisverslag

Door

We moesten al vroeg op (6:45!) om op tijd de bus te pakken. Rond 8:00 waren we op het Station in Eindhoven. Uiteindelijk hebben we zo'n 2,5 uur met de trein gereisd, maar toen waren er: Walibi! Het weer zat mee, het was vrij heet, dus gingen we maar op zoek naar de waterattracties.

We waren blij verrast van één van onze Walibi-prijswinnaars een fotoverslagje te ontvangen. Klik verder voor de rest van het verhaal en een aantal foto's.

plaatje:3

Na eerst een paar andere attracties vonden we de boomstamattractie. Na een half uurtje wachten stapten we in, hopend nat te worden. En toen kwamen we eruit: vrijwel kurkdroog! Wat een tegenvaller met dat weer, haha! Uiteindelijk kwamen we bij de Splash Battle: en daar kregen we (omdat we de doelen niet raakten) een complete douche over ons heen. Lekker met dit weer, maar geen aanrader als het regent!

Rond half vier was het niet meer zo druk en konden we in nog vrij veel attracties, we waren onder andere nog 2x in de Robin Hood (leuke achtbaan!) en nogmaals in de boomstammen waar we nog minder nat waren dan de eerste keer.

Het was echt een superleuke dag! Nogmaals bedankt dat ik de kaartjes heb gewonnen. Ik was nog nooit eerder in Walibi geweest en het was echt leuk! Helaas durfde ik niet in alle achtbanen maar er stonden genoeg andere attracties die erg leuk waren.
 
Zoals je kunt lezen, wij vonden het echt een superleuke en gezellige dag!
Bedankt!

plaatje:2
Groetjes,
Daphne

Gepubliceerd op 29 juni 2009
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie