Lesuitval, een mondkapjesplicht, onzekerheid over de eindexamens... Wij zijn benieuwd hoe jij met de coronacrisis omgaat en wat jij vindt van de maatregelen. Doe mee met ons corona-onderzoek! 😷🦠🏫 We zoeken nog extra jongens!

Doe mee

Non-stop chillen in ‘t bubbelbad.

Omdat ik een zware toetsweek achter de rug heb, heb ik van mijn lieftallige hunk een cadeautje gekregen, om even te ontstressen. We zijn samen naar het Sanadome geweest en het was zo… romántisch!!!

Het sanadome is een heus paradijs waarin je kunt zweten in de sauna, drijven in het zoutwaterbad, stomen in de stoomkamers en zwemmen in het o-zo romantische buitenbad. Ik heb ook gelijk aan m’n bruine huidje gewerkt, onder de zonnebank. We hebben ons een hele avond vermaakt, van 7 tot 12. En wanneer je voelt dat je zo vies aan het verrimpelen bent door dat water, moet je lekker gaan eten in het restaurant. Wel grappig: zit je dan in je badjasje, met je slippers aan en zeiknatte haren netjes met mes en vork te eten. Maar ik kan jullie vertellen: het Sanadome is een aanradertje. Benodigdheden: badkleding, een rijk vriendje (of vriendinnetje) en een badjas. Resultaat: ontspannen gevoel, romantisch/gezellig avondje en een überglad huidje!

Gepubliceerd op 28 juni 2007
ADVERTENTIE
1500 euro winnen met je pws of sectorwerkstuk?

Check de online masterclasses van het Rijksmuseum waarin experts hun kennis en tips delen, zodat jij tot een goed onderwerp komt. En wist je dat je mee kunt doen aan de Rijksmuseum Junior Fellowship wedstrijd? Je maakt dan met jouw pws of sectorwerkstuk kans op 1500 euro en een traineeship!