Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Microsoft neemt NetGames USA over

Microsoft neemt NetGames USA over

Door
Vandaag heeft Microsoft aangekondigd NetGames USA over te hebben genomen. NetGames is gespecialiseerd in het bijhouden van online statistieken van spellen. Nieuwe spellen van Microsoft voor de PC en in de toekomst de X-Box zullen worden uitgerust met de techniek, ook zal het worden ingebouwd in de MS Gaming Zone.

Uiteindelijk moet het mogelijk worden om de snelheid van alle multiplayer spellen bij te kunnen en de statistieken realtime op de centrale site te kunnen laten zien. Op die manier is het erg makkelijk om de snelste servers of medespelers te vinden voor multiplayer spellen. De techniek is op zich niet nieuw, ook bij bijvoorbeeld Unreal Tournament wordt een dergelijk systeem gebruikt. Gepubliceerd op 14 juli 2000
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie