Lerares doet het met..

Als je het nieuws over scholieren een beetje in de gaten houdt, krijg je de indruk dat er iedere dag wel een jongen met z’n lerares het bed in duikt.
Een greep uit de mogelijkheden: In Zweden bestookte een lerares een 16-jarige leerling met naaktfoto’s van zichzelf. In Utah (VS) ontdekten twee leraressen laatst dat ze het allebei met dézelfde scholier deden, terwijl in Australië een docente werd veroordeeld tot een taakstraf van 150 uur voor het verleiden van een vijftienjarige leerling van haar.
Gebeurt dit nou werkelijk zo vaak, of is het eerder dat het berichten zijn die nogal tot de verbeelding spreken? South Park had er een mooie aflevering over: Miss Teacher Bangs a Boy, waarin Kyle z'n broertje het doet met z'n kleuterjuf.
Kyle gaat naar de politie om aangifte te doen, maar wordt niet echt serieus genomen: "Hey, he's totally underaged. She's totally taking advantage of him."
De rechercheur: "You're right, this is serious. We need to track this student down and give him his luckiest boy in America medal right away."

Gepubliceerd op 25 maart 2009